Komşu İller Güreş Müsabakaları Aydın'da yapıldı

Komşu İller Güreş Müsabakaları Aydın'da yapıldı

Komşu İller Güreş Müsabakaları Aydın'da yapıldı

Aydın’da gerçekleşen Ege Bölgesi Komşu İller Minikler Greko-Romen ve Serbest Güreş Müsabakaları büyük çekişmeye sahne oldu.
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Güreş İl Temsilciliğinin 2016 yılı faaliyet programında yer alan Komşu İller Ege Bölgesi Minikler Greko-Romen ve Serbest Güreş Müsabakaları, 23 Ocak 2016 Cumartesi günü Mimar Sinan Spor Salonunda yapıldı. Aydın’ın da dahil olmak üzere Muğla, Denizli ve Manisa illerinden gelen yaklaşık 70 sporcu müsabakalara katıldı.
Greko-romen ve serbest stilde yapılan müsabakalar neticesinde 1’inci Aydın, 2’nci Muğla, 3’üncü Denizli ve Manisa illeri oldu. Şube Müdürü Hüseyin Ulusoy, Güreş İl Temsilcisi Mahmut Yörük, Güreş Hakemleri ve İl Antrenörleri tarafından müsabakalarda derece elde eden takımlara kupa ve sporculara madalya takdim edildi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, “Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak, Komşu İller Ege Bölgesi Minikler Greko-Romen ve Serbest Güreş Müsabakalarında 1’inci olan Aydın Sporcu Eğitim Merkezi Güreş Takımını tebrik eder, başarılar dileriz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.