Kömür yüklü kamyon devrildi!

Kömür yüklü kamyon devrildi!

Kazanın ardından polise ifade veren kamyon şoförü, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyon hakimiyetini kaybettiğini iddia etti.

Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde kömür yüklü kamyon devrildi. Kazanın ardından polise ifade veren kamyon şoförü, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyon hakimiyetini kaybettiğini iddia etti.
Kaza, öğlen saatlerinde Devlet Karayolu üzeri Yenipazar kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, Denizli’den kömür taşıyan Osman D. Yönetimindeki 35 AU 8442 plakalı kamyon, Yenipazar kavşağına yaklaştığı sırada bir anda kontrolden çıktı. Direksiypn hakimiyetini kaybeden kamyon şoförü önce yol kenarında bulunan 09 AJ 631 plakalı minibüse, ardından bariyerlere çarparak, şarampole devrildi. Kamyonun sürücüsü olay yerine gelen vatandaşlar tarafından kamyonun içerisinden çıkarıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri, kamyon sürücüsü Osman D.’nin her hangi bir yara almadığını tespit etti.
Kamyon sürücüsü Osman D. polise verdiği ifadede, yolda ilerlerken bir anda önüne köpek çıktığını ve direksiyon hakimiyetini kaybettiğini iddia etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.