Konuk gazeteciler Afrodisias’ı gezdi

Konuk gazeteciler Afrodisias’ı gezdi

Konuk gazeteciler Afrodisias’ı gezdi

Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun (TGF) 52. Başkanlar Kurulu toplantısı için Aydın’da bulunan gazeteciler program çerçevesinde Karacasu’ya gelerek Afrodisias Antik Kentini gezdi.
Türkiye’nin dört bir yanından ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden gelen gazeteciler ilk olarak Karacasu Belediyesine gelerek Başkan Vekili İbrahim Kayahan’ı makamında ziyaret etti. Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener ve illerin cemiyet başkanlarının katıldığı program kapsamında kısa bir süre belediyede ağırlanan misafirler daha sonra Geyre’ye hareket etti. Karacasu Belediyesi, tarafından Anatolia Restaurantta verilen öğle yemeğinde buluşan cemiyet başkanlarına Karacasu Belediyesi basın birimi Karacasu’yu tanıtan broşürler dağıtarak ziyaretçilerin ilçe hakkında bilgilenmelerinde yardımcı oldu.
Yemeğin ardından Afrodisias’a geçirilirken misafirlere Afrodisias’ta görevli Arkeolog Umut Doğan rehberlik etti. Misafirler Kenan Erim Anı Odası, Tetrapylon, Afrodisias Müzesini gezerek müze hakkında bilgi aldılar. Gazeteciler Zaman darlığı sebebiyle hızlı bir şekilde gezdikleri Afrodisias’a daha geniş bir zamanda tekrar gelmek üzere ören yerinden ayrıldılar.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.