KORKUYA DEĞİL, UMUDA OY İSTİYORUZ

KORKUYA DEĞİL, UMUDA OY İSTİYORUZ

CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan yaptığı yazılı açıklamada "Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kılıçdaroğlu, seçim çalışmalarını “sadece ben değil 84 milyon aday”diyerek seçim çalışmalarını, başlattı." dedi.

CHP'li Başkan Özcan'ın "korkuya değil, umuda oy istiyoruz" dediği yazılı basın açıklaması şöyle:

Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kılıçdaroğlu, seçim çalışmalarını “sadece ben değil 84 milyon aday”diyerek seçim çalışmalarını, başlattı.

Tüm halkımızın hak mücadelesi hayırlı uğurlu olsun. Çok önemli bir demokrasi mücadelesinden geçeceğiz ve sonunda emin olun güzel günler göreceğiz. Toplumun her kesimini kucaklamak için yola çıktık, Bütün renklerini bir araya toplamak için yola çıktık, korku imparatorluğunu yıkmak, halkı tehdit eden iktidara son vermek için yola çıktık. Umudumuz var! haktan yana, halktan yana, özgürlükten, kardeşlikten, birlikten yana umudumuz var!
Halkımız iktidarın belli merkezlerinden yayılmaya çalışılan korkuya değil umuda oy verecek.

Sayın Genel Başkanımız, emeğin, özverinin ilmek ortak aklın halkın lideri olmak üzere bugün aday.

Bizler gönülleri kazanmaya, kaygıları gidermeye, korkuları aşmaya, küslükleri barıştırmaya, sofraları bereketlendirmek üzere yola çıkıyoruz. Halkımız ile kolkola omuz omuza umuda yolculuğa çıkıyoruz.

Büyük bir nezaket ve kararlılıkla bundan tam bir yıl önce muhalefet partilerini büyük bir Türkiye ittifakı altında birleştirirken, umudun ışığını yaktı. Bugüne kadar geldi ve şimdi birlik içinde halkın umudu oldu. tevazunun, azmin, kararlılığın, çalışkanlığın sesi halkın sesi
O, umudun sesi.
Halkımız ile birlikte millet için geliyor. Değişim için geliyor. Yaralarımızı sarmak, ikinci yüzyılında Türkiye'yi yeniden ayağa kaldırmak için geliyor. Hak ettiğimiz geleceği kazanmak için geliyor.


Ve diyoruz ki; kaldır başını Türkiye!
Önümüz aydınlık!
Hak ettiğin gelecek geliyor!
Umudunu yüksek tut!
Halkın iktidarı geliyor!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.