KORUMAR OTELE “KUŞADASI’NIN EN İYİ OTELİ” ÖDÜLÜ

KORUMAR OTELE “KUŞADASI’NIN EN İYİ OTELİ” ÖDÜLÜ

KORUMAR OTELE “KUŞADASI’NIN EN İYİ OTELİ” ÖDÜLÜ

- TUR OPERATÖRLERİNİN İNTERNET SİTESİ ZOOVER HOLİDAY REVİEWS TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN ANKETTE KORUMAR OTEL “ KUŞADASI"NIN EN İYİ OTELİ” SEÇİLDİ


Gerçek Gazetesi
Dünyadaki tüm tur operatörlerini bünyesinde barındıran ve turistlerin tatil yorumlarının da yayınlandığı dünyaca ünlü bağımsız internet sitesi Zoover Holiday Reviews tarafından gerçekleştirilen ankette, tatilcilerin oylarıyla 5 yıldızlı Korumar Hotel De Luxe, “Kuşadası"nın En İyi Oteli” seçildi.
Turizm alanındaki en prestijli internet sitelerinin başında gelen Zoover Holiday Reviews (www.zoover.nl) "nin ödül sıralamasında Türkiye"de ilk sırayı 10 üzerinden 9,1 puanla Antalya Lara Kundu mevkiindeki Hotel Royal Wings aldı. Korumar Otel ise tatilcilerin yaptığı oylamada 9.0 ile ikinci sırada yer alırken, aynı zamanda da Kuşadası"nın ve Ege Bölgesi"nin en iyi oteli seçildi. Konaklama sektörünün en prestijli ödülü için düzenlenen törende, “Kuşadası"nın en iyi oteli “ ödülünü Zoover Holiday Reviews"in Türkiye Müdürü Rob Van Zelst"in elinden alan Korumar Hotel De Luxe Genel Müdürü Tacettin Özden, aldıkları ödülden büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “ Bağımsız bir web sitesi olan Hollanda kökenli Zoover Holiday Reviews (www.zoover.nl) tarafından, otelimizde konaklayan 883 misafirin tatil dönüşlerinde doldurdukları anketler sonucunda, 10.0 puan üzerinden 9.0 puan alarak Kuşadası"nın en iyi oteli ödülünü aldık. Bu da bizi son derece mutlu etti ve gurur duyduk” dedi.
Zoover Holiday Reviews"in Türkiye Müdürü Rob Van Zelst ise www.zoover.nl internet sitesine dünyanın 15 ülkesinde ulaşılabildiğini belirterek, “İnternet sitemiz 2008 yılında sadece Hollanda"da 52 milyon kişi tarafından ziyaret edildi. Sitemizde, 845 bin otel, kamping, tatil köyü, cruise gemisi, tatil evi ve benzeri turistik kuruluşlar hakkında yapılmış 900 binden fazla misafirin tatil yorumları bulunuyor ve sitemizde dünyanın birçok tur operatörü yer alıyor” diye konuştu. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.