Korumar Otel’e mükemmeliyet ödülü

Korumar Otel’e mükemmeliyet ödülü

Korumar Otel’e mükemmeliyet ödülü


Gerçek Gazetesi
Kuşadası'nda bulunan 5 yıldızlı Korumar Otel Oe Luxe, İngiliz tur operatörü Thomas Cook şirketince yapılan ankette bu yıl bir kez daha “Marque of Excellence Award” (Mükemmel Marka) ödülü aldı. Korumar Otel sahipleri, aynı ödülü 5. kez kazanmanın sevincini yaşıyor.
İngiltere'nin en büyük tur operatörlerinden Thomas Cook şirketinin, müşterilerine yaptırdığı anket sonucunda 2008 yılında Türkiye'nin en çok tavsiye edilen 5 yıldızlı oteli Kuşadası Korumar Otel oldu.
Ödülü, uyumlu ve güler yüzlü personel sayesinde aldıklarını açıklayan Kuşadası Korumar Otel Genel Müdürü Tacettin Özden, 'Thomas Cook her yıl Türkiye'de kalan müşterilerine anket formları dağıtıyor. Konumu, yemeği, servisi, hizmet standardı, resepsiyon hizmetleri gibi kriterlerin ele alındığı anketler, her otel için ayrı ayrı dolduruluyor. Bu ödülü 5 yıldızlı oteller arasında, turistlere en iyi hizmet veren ve en çok tavsiye edilen kurum olduğumuz için daha önce 4 yıl üst üste kazandığımız ödülü bir daha kazandık” dedi.
Türkiye'den memnun ayrılan her turistin, Türk turizmine kazandırılmış artı bir değer olduğunu belirten Tacettin Özden, bu başarıyı sürekli zirvede tutmak için çabalayacaklarını sözlerine ekledi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.