Köşk’te cinayet

Köşk’te cinayet

Köşk’te cinayet

Aydın’ın Köşk İlçesi’nde gece yarısı kar maskeli olduğu belirtilen bir kişi Köşk ve çevresinde celeplik ve kasaplık yapan Mustafa Turhan’ı av tüfeği ile vurdu. Olay yerinde feci şekilde hayatını kaybeden Mustafa Turhan’ın katil zanlısı olaydan sonra plakası motosikleti ile kaçarken polis olayla ilgili çalışma başlattı.
Olay; gece saat 01:20 sıralarında Köşk Çevreyolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; kendisine ait 09 U 0121 plakalı otomobili ile seyir halinde olan Mustafa Kasap’ı takip eden plakasız motosikletin sürücüsü Meslek Lisesi sapağında aracından inen Mustafa Turhan’ı başından av tüfeği ile vurduktan sonra kaçtı. Başından vurulan Mustafa Kasap’ı kanlar içinde aracının dibinde yatar vaziyette gören çevre sakinleri durumu polis ve 112 Acil Servis ekiplerine ihbar etti. Olay yerine gelen ekipler 39 yaşındaki Kasap’ın hayatını kaybettiğini belirledi.
Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri olay yerinde bir adet boş kartuş ele geçirirken, katil zanlısının aynı motosikletle kaçtığını belirledi. Ölen şahsın cesedi otopsi için Aydın devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, polis ekipleri olaydan kısa bir süre sonra cinayet esnasında kullanılan motosikleti buldu. Katil zanlısının kimliği açıklanmazken olayla ilgili tahkikatın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.
Olayda hayatını kaybeden Mustafa Turhan’ın evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.