KÜÇÜK HESAPLAR PEŞİNDE KOŞAN KÜÇÜK ADAMLAR

AKP yandaşı oldukları herkes tarafından bilinen bir grup basın mensubu ve hiç bir inanılırlıkları olmayan AKP tetikçisi sosyal medya çığırtkanları, Aydın’ın Çalışkan Başkanı Özlem Çerçioğlu karşısında darmadağın oldular.

Kasıtlı ve sistematik olarak, FETÖ ile bağlantılıymış gibi gösterilmeye çalışılan Aydın’ın Topuklu Efe’si Özlem Çerçioğlu’na, halkının desteği her geçen gün artarak sürüyor.

Darbe girişiminin ilk dakikalarından itibaren, terör örgütüne karşı duran ve Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yanında saf tutan ve de Hükümetin yanında yer alan  Büyük Başkan Özlem Çerçioğlu; “Ben FETÖ’cüysem, 79 milyon da FETÖ’cüdür” sözleriyle iftiracı alçaklara sert cevap vermişti.

1 Kasım 2016’daki bu tarihi açıklamasıyla iftiralara son noktayı koyan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; “Terör örgütünün 15 Temmuz’da kalkıştığı kanlı darbe girişimi sonrasında değil; 15 Temmuz darbe sürecinden önce de Fethullahçı Terör Örgütü ile mücadele ediyordum.” demişti.

Başkan Çerçioğlu’nun o açıklamasındaki bazı bölümler, bugün yaşanan süreç açısından çok önemli mesajlar içeriyor!

Halkçı Başkan Özlem Çerçioğlu'nun; “Bu yapıya karşı her zaman mücadele veriyordum. Bu nedenle de evimi bile gözetlediler, Büyükşehir’e en son gelen 6 müfettişin 4’ü FETÖ’den açığa alındı. Onların profiline uymadığım, çağdaş, modern, Atatürkçü bir kadın belediye başkanı olduğum için benimle sürekli uğraştılar. Sorunun temeli burada. Eğer ben FETÖ’cüysem, bu ülkede yaşayan 79 milyon da FETÖ’cüdür. Bilerek ve isteyerek, bu işi sulandırmaya çalışan bir grup var. Baktığınız zaman bunlar da FETÖ’cüdür. Yetkililerin dikkatli olmaları gerekiyor” şeklindeki açıklaması iyi analiz edildiğinde, şahsına yönelik  saldırıların sebebi de çok net anlaşılıyor.

ERKAN KARAASLAN’I YARGILAMADAN FETÖCÜ VE İMAM İLAN EDENLER;

HALKIN BAŞKANI ÇERÇİOĞLU’NU DA FETÖ’DEN ALDIRMAYA ÇALIŞTILAR

Sözde gazeteci alçak kalemler; 14 ay önce FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve daha sonra da şüpheli sıfatıyla tutuklanan ve de geçtiğimiz hafta tahliye edilerek, özgürlüğüne kavuşan Erkan Karaaslan konusunda Bizim Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na yapmadıklarını bırakmadılar.

İftiracılar; henüz mahkeme kurulmadığı ve yargılama yapılmadığı ve de suçluluğu ispatlanmadığı halde Karaaslan için iddiada bulunmayı bırakınız, "suçludur!" diye kesin bir dil kullanmaktan çekinmediler.

Karaaslan için “FETÖ’cüdür!” diyerek, adeta yargısız linç girişiminde bulundular

Utanmadan, sıkılmadan; “Türkiye’nin belediyeler imamıdır” diye yazdılar ve Karaaslan’ın üzerine atmadık suç bırakmadılar.

Halkın Başkanı Çerçioğlu’nun şahsi danışmanı olmadığını bildikleri ve bu konuda bizzat Özlem başkandan yalanlama geldiği halde yanlışlarından bir an olsun geri adım atmadılar.

Bir yerlerden aldıkları talimat gereği; 14 ay boyunca bu yalanlarını sürdürdüler ve bu yalandan beslenip, medet umdular.

Ağa babalarından aldıkları maddi destek ve karşılığında verdikleri sözlerin gereği olarak; “Karaaslan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun şahsi danışmanıdır” iftirasını ve karalamasını ısrarla devam ettirdiler.

Siyasi hesap peşinde koşanlar göremeseler de Başkan Çerçioğlu'nu yıpratmaya yönelik planları ve beklentileri aptalcaydı ve bunu Aydın kamuoyu çok net görmekteydi.

Şu küçük adamların, küçük hesaplarına bakın siz!

Karaaslan FETÖ’nün belediyeler imamı çıkması halinde, satılmış kalemler devreye girecek ve “Çerçioğlu’nun danışmanıydı!” algısıyla Devletin yargılayan mercileri etki altına alınmaya çalışılacaktı.

Kendilerini nimetten sanan halleri acınası zavallılar...

2009 ve 2014 yerel seçimlerinde bileği bükülemeyen ve de 8 yıllık görev sürecinde Herkesin Başkanı olmayı başaran Özlem Çerçioğlu’nu, böylesine basit bir yöntemle görevden aldırmanın çocukça hesapları yapılmış olması inanılır gibi değil.

Aydın siyasetine yön vermeye çalışan küçük adamların düştükleri bu acınası halleri, Özlem Çerçioğlu’nun da halkının gözünde her geçen gün güçlenmesine ve büyümesini sağladı.

14 ay önce henüz yargılanmamış ve doğal olarak da suçluluğu ispatlanmamış bir kişinin üzerinden siyaset yapma acizliği sergileyenler, 2019 yerel seçimlerinden de halkın tokadını yiyerek ayrılacaklar.

Karaaslan’ın belediyeler imamı olması temennisi ve beklentisiyle; “Çerçioğlu’nun şahsi danışmanıdır” şeklinde yalana sarılanlar, bir kez daha sandığa gömüleceklerini bildikleri için çirkin siyasetten medet ummaktadırlar.

Çirkin siyasetin ve küçük hesapların sebebi, Başkan Çerçioğlu’nun ogünkü açıklamasında gizliydi.

“Karaaslan, AK Parti ve MHP’li belediyelere de hizmet verdiği bilindiği halde kasıtlı olarak hedef tahtasına konulmak isteniyorum. Çünkü; 2019 yerel seçimlerinde yüzde 51 oy oranına ulaşacağız." açıklamasında bulunmuştu.

Bu iddialı açıklama, siyasi rakiplerin uykularını kaçırdı ve neticesinde de küçük hesaplar peşinde koşmalarına neden oldu.

Çerçioğlu'nun 8 yıldır başarıyla yönettiği Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşa kesintisiz 24 saat hizmet veriliyor.

Kendisi de o temponun gerisinde kalmıyor ve Aydın halkının huzuru ve de refahı için günde 18 saat çalışıyor. 

Aydın'ın Topuklu Efe'si Özlem Çerçioğlu’nun halkı tarafından taktir gören bu çalışkanlığı ne yazık ki; siyasi rakiplerini de küçük hesaplar peşinde koşan küçük adamları haline dönüştürdü.

Önceki ve Sonraki Yazılar