KÜÇÜK MEHMET 1 YAŞINDA

KÜÇÜK MEHMET 1 YAŞINDA

Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, 1 yaşında olan oğlu Mehmet'in doğum gününü eş ve dostları ile birlikte düzenlenen doğum günü partisi ile kutladı.

Söke iş dünyası, siyaset ve basın camiasından bir çok ismin katıldığı kutlama da Küçük Mehmet, davetlilerin ilgi odağı oldu.

 

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Korrdinatörü Fatih Akkentli eşi Nazan Akkentli ile birlikte geçtiğimiz yıl Eylül ayında ilk çocukları Mehmet'i kucağına almıştı.

 

 

Mutlu evlilikleri süren ikili, 1 yaşına basan oğulları Mehmet'in doğum günü için bir kutlama organize etti. Sık sık oğlu ile sosyal medya hesabından paylaşım yapan Fatih Akkentli, oğlunun doğum günü için aile yakınları, dostları ve sevenleri ile biraraya geldi.  

 


Kutlamada CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, ilçe yönetimi , Söke Belediyesi Başkan Vekili Hatice Kurban, CHP Aydın İl Başkan Yardımcıları Dursun Evren Mehmet Zeylan ,CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Zeynep Can, Söke Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Arif Ceylan, Faik Polat, Hasan Turhan, CHP Söke Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Cem Ulucan, Nazilli Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ümit Özmen, SÖGİAD Başkanı Burak Semerci, STK yöneticileri, Söke iş, siyaset ve basın camiasından bir çok ismim ile aile büyükleri ve ekip arkadaşları, Akkentli Ailesi'ni bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

 


Sevimli halleri ile gecenin ilgi odağı olan Küçük Mehmet'in Safari temalı doğum günü pastasını Fatih-Nazan Akkentli çifti birlikte kesti. 
Akkentli çifti bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetliler ile tek tek ilgilenirken o anlar çekilen fotoğraflarla ölümsüzleştirildi.

 


Oğullarının doğum günü partisinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür eden Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin 98. kuruluş yıldönümü kutlu olsun.Oğlumuzun doğumu ile Cumhuriyet Halk Partimizin kuruluşu aynı tarihte,9 Eylül'de .Aynı zamanda İzmir'in kurtuluşu. Bizim için çok önemli.Bu arada 9 Eylül'de bütün mutluluklar bir araya geldi.Aramıza katılan, davetimize iştirak eden tüm dostlarımıza, akrabalarımıza teşekkür ediyoruz. Herkese sağlık, huzur, mutluluk diliyoruz.Allah dostlarımızı başımızdan eksik etmesin. Onların sıcaklığından bizi mahrum etmesin"dedi.

 


Bizlerde Minik Mehmet'e sağlıklı,mutlu, huzurlu, başarılı,uzun ve güzel bir ömür diliyoruz.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.