Küçükerol: Uyum içerisinde çalışıyoruz

Küçükerol: Uyum içerisinde çalışıyoruz

ASKİ Genel Müdür Yardımcısı Cemalettin Küçükerol:Halkın mutluluğu için gece gündüz çalışıyoruz

ASKİ Genel Müdür Yardımcısı Cemalettin Küçükerol:

Uyum içerisinde çalışıyoruz

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), ilçelerde teşkilatlanmasını tamamladı.  İlçelerde yapılanmasını hızla tamamlayan ASKİ, Söke ve diğer İlçelerde sağlıklı ve sorunsuz şekilde hizmet verebilmek için öncelikle bina sorununu çözüme ulaştırdı ve  personel görevlendirmesinin ardından hizmet vermeye başladı.

ASKİ'nin yönetim kademesinin de Söke'ye ilgisi artarak devam ediyor. Geçtiğimiz ay da Söke'ye ziyaret gerçekleştiren ASKİ yönetim kadrosu, önce muhtarlarla bir araya gelinmiş daha sonra da Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ziyaret edilerek görüş alışverişinde bulunulmuştu.

Bugün de programını Söke'ye ayıran ASKİ yönetim kademesinden Genel Müdür Yardımcısı Cemalettin Küçükerol ve beraberinde Su ve Kanalizasyon Daire Başkan Vekili Hakan Olkaç AYBA Batı Bölgesi Koordinatörü Fatih Akkentli ile şehir turu gerçekleştirdiler. Olası sorunların yaşanmaması ve mevcut sorunların giderilmesi aşamasında yerinde tespitler yapılırken, Cemalettin Küçükerol'un geçtiğimiz dönem Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun belediye başkan yardımcısı olması sorunlara hakim olması açısından olumlu bir gelişme olarak dikkat çekti. Konulara hakim olan Küçükerol, "İlçelerde açılan yeni şubelerde vatandaşlar su hizmetleri ile fatura ödeme işlemlerini yapabiliyor. 6360 Sayılı Büyükşehir Kanunu gereği daha önce ilçe belediyeleri yetkisinde olan içme suyu, kanalizasyon ve arıtma tesislerinin yapımı-işletimi ve bu hizmetlere ilişkin belirlenen ücret ve bedellerin tahsili Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ASKİ tarafından ilçelerde yürütülmeye başlandı. ASKİ ilçe merkezlerine tahsilat, tahakkuk ve abone hizmetlerinin yanı sıra su arıza başvuruları da yapılabiliyor. Bugün de buraya Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nu temsilen geldik ve Söke halkının rahatı ve mutluluğu için adımlar atıyoruz. Tespitlerde bulunuyoruz. Aksayan bölgeleri şimdiden tespit ediyoruz çünkü yarın geç kalmamalıyız. Aydın BŞB olarak tüm ilçelerimizle uyum içerisinde çalışıyoruz. İlçelerdeki temsilcilerimiz herşeyi gözlemliyorlar ve bize bildiriyorlar. Bugün de giderilen aksaklıkları yerinde kontrol etmek için geldik. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ve Söke Belediye Meclisi üyesi arkadaşlarımızla görüştük. Ziyaretimiz çok olumlu geçti. Bu ziyaretlerimiz artarak sürecek." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.