KÜFÜRBAZIN VUKUATI BİNİ AŞTI

KÜFÜRBAZIN VUKUATI BİNİ AŞTI

CHP İl Disiplin Kurulu’nun Hüseyin Gündüz ile ilgili ihraç kararından sonra ilginç bir isimden sosyal medya üzerinden tepki geldi.

CHP içinde muhalifliği ve belediye başkanlarına karşı ağır ifadeleri ile tanınan Ali Kır, Gündüz’ün ihraç edilmesi ile alakalı kararı alanlara “S...n gidin, beni de atmazsanız adam değilsiniz” şeklinde tepki gösterdi.

GÜNDÜZ DEMOKRAT PARTİYE ÇALIŞTI 
Bilindiği üzere Hüseyin Gündüz CHP İlçe Başkanlığı yaptığı dönemde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na “diktatör” demiş ve AK Partili yöneticiler uzun süre bu konuyu gündeme getirmişlerdi. Diktatör suçlamasıyla rakip partiye bilerek ve isteyerek malzeme veren Gündüz'ün bu yaklaşımı CHP tabanından tepki görmüştü. 
CHP Genel Merkezinin, Söke Belediye Başkan Adaylığı konusunda tercihini Süleyman Toyran’dan yana kullanmayıp, Levent Tuncel’den yana kullanmıştı. Bunun üzerine Toyran CHP’den istifa edip, Demokrat Parti'ye geçmişti. Hüseyin Gündüz bu dönemde CHP Genel Merkezine tepki olarak Demokrat Parti'yi desteklemişti. CHP’liler, Demokrat Parti'ye destek vermesinden dolayı Gündüz'e çok sert tepki göstermişti.

BABA OĞUL ORTAK PAYLAŞIM...

CHP Parti Üyesi Ali Kır “beni de atmazsanız partiden adam değilsiniz. Sizler gidinceye kadar bu partide benim işim olmaz. Hadi si.... oradan” şeklinde paylaşım yaptı. 
Ali Kır’ın Söke Belediyesinde çalışan oğlu İsa Kır'ın da babasının yazısına destek olarak “sonuna kadar katılıyorum” şeklinde kendi sayfasında paylaşımda bulunduğu görüldü.
Ali Kır'ın öfkesine hakim olamayarak, Hüseyin Gündüz’ü savunmak adına sosyal medya üzerinden bir çok yorum yaptığı, küfürler savurduğu ve daha sonra yorumlarını kaldırdığı öğrenildi. 

CHP'Lİ SEÇİLMİŞLERE AĞIR İFADELER 
Ali Kır’a yapmış olduğu paylaşımlar sonrası bazı yöneticiler ve idareciler tepki göstermiş. 
Üç ilçe yöneticisi, iki il başkan yardımcısı ve bir kaç partilinin olduğu toplantı sırasında Ali Kır tarafından yapılan paylaşımın yanlış olduğunu ifade edilmeye çalışılmış ancak kendisini telefon ile uyaran partiliye çok ağır ifadelerde bulunmuş. O ortamda bulunan tüm yöneticiler de bu ağır ifadeleri duymuş ve tepki göstermiş.

Ali Kır “ Gündüz’ü  atanlar O... Çocuğudur. CHP’nin içinde bir sürü O...Çocuğu var. Partiden istifa edip, MHP işareti yapıp tekrar partiye alınan y... var. Partiden istifa edip sonra dönüp İlçe yöneticisi yapılan o....çocukları var. Benim hiç bir beklentim yok. İdareci değilim, yönetici değilim, belediyelerden maaş almıyorum, kazancım yok. CHP’nin de, Büyükşehir’in de, Söke Belediyesi’nin de, Milletvekillerinin de” şeklinde çok ağır ve galiz küfürler ettiği o ortamda bulunan yöneticiler tarafından bizzat teyit edilmiş.

CHPLİLER, ALİ KIR VE GÜNDÜZ’E TEPKİLİ 

CHP'li üyeler Hüseyin Gündüz’ün ihracının çok geç alınmış bir karar olduğunu belirtirken, Gündüz ve Kır’a sosyal medyadan tepki yağdı. 
Partililer, “Hüseyin Gündüz Özlem Başkanımıza 'diktatör' dedi ve AKP'liler bu suçlamayı uzun zaman kullandı. Sonra seçimlerde Toyran aday gösterilmedi, 'CHP’yi bitireceğim' diyerek Demokrat Parti'ye geçti. Levent Başkanımızın seçim almaması için çalıştılar. Levent Başkanımıza ağır ifadeler kullandılar, sosyal medyadan algı yarattılar. Hüseyin Gündüz her zaman Toyran ekibinin yanında oldu. Alenen Demokrat Parti'ye destek verdi. Nasıl CHP'li oluyor. Böyle hainlik, böyle ihanet görülmemiştir. Ali Kır bu ifadeleri hiç bir
CHP'liye kullanamaz. CHP’de onun ifade ettiği gibi kişiler yoktur. Zaten yönetici arkadaşlar telefon konuşmasında gerekli cevapları kendisine iletmişler. Daha çok tepki vermiş. Böyle partililik olmaz. Kimse kimseye hakaret edemez, küfür edemez. CHP Kültürü bunu kaldırmaz. Zaten Ali Kır da Hüseyin Gündüz de CHP geleneğinden  gelen isimler değil. Ali Kır gerek Mehmet Semerci gerekse Necdet Özekmekçi döneminde defalarca partiden gitti ve geri geldi. Tutarsız, küfürbaz, dengesiz bir yapısı var. Bir yerel seçimlerde sırf CHP’yi bölmek için başka bir partinin yöneticisi olmuştu. Ali Kır CHP’li  yöneticilere sarf etmiş olduğu sözlerin hesabını mutlaka vermelidir. Biz parti üyeleri olarak bu işin takipçisi olacağız.”
şeklinde tepki gösterdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.