KUMPASIN ADRESİ BELLİ OLDU

KUMPASIN ADRESİ BELLİ OLDU

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürütülen iftira kampanyasının yeni adresi a haber oldu. Yeni Asır Gazetesi’nden sonra Ulusal yayın yapan haber kanalı ahaber’de kumpasçıların iftira kampanyasına ortak oldu.

Sürekli olarak Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ve Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yönelik iftira ve karalama kampanyası yürüten isimlerin, iftira haberlerini son olarak ahaber’e yaptırması pes artık dedirtti.Havuz medyası olarak tabir edilen yayın kuruluşlarıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni yıpratmaya çalışan şahısların hepsinin geçmişte Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden şaibeli geçmişlerinden dolayı uzaklaştırılmış olmasının tesadüf olmadığı konuşuluyor.

Yapılan maksatlı haberleri havuz medyasının yayın kuruluşlarında sözde haber yaparak yayımlatan şahısların girdikleri ikili ilişkilerin boyutu merak edilirken, vatandaşlar Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürütülen kampanyaya büyük tepki gösteriyor.

YALAN YAYINLARA VATANDAŞ TEPKİLİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi hakkında yürütülen iftira kampanyasına tepki gösteren vatandaşlar başta Yeni Asır Gazetesi ve ahaber olmak üzere havuz medyası kuruluşlarına, “Aydın’dan uzak durun” diyor.Haberlerin yayınlanmasında rol üstlenen şahısların amacının bütün kamuoyu tarafından bilindiğini aktaran vatandaşlar, “Yalan ve iftirayı yaşam tarzı haline getirenler, Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne iftira atmaya çalışıyor. Ancak güneş balçıkla sıvanmaz” şeklinde konuştu.

HABER İÇİN HALDUN HAŞMET AYSAN İSİMLİ ŞAHSIN BÜROSUNU KULLANIYORLAR

Başkan Çerçioğlu’na yönelik yürütülen algı operasyonunun sözde temsilcileri, yalan haberleri Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan Haldun Haşmet Aysan’ın bürosunda yapıyorlar. Medya kuruluşlarının eski bakan danışmanı olan ve hayatı şaibelerle geçen H.A isimli şahısla girdiği ilişki mide bulandırırken, Çerçioğlu’na karşı oynanan oyunun büyüklüğünü ortaya koyuyor. Aynı zamanda Haldun Haşmet Aysan’ın bürosunda Cemalettin Küçükerol’un da bulunduğu öğrenildi.Bilindiği gibi Cemallettin Küçükerol’da Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde çalışmış ve görevden alınmıştı.

Ahaber’in haber bülteninde yayımladığı görüntülerin Haldun Haşmet Aysan isimli şahsın bürosunda çekilmesi her kesimden tepki toplarken, medya kuruluşlarına talimatı kimin verdiği merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.