Kupa Gazi Mustafa Kemal İlköğretim’in oldu

Kupa Gazi Mustafa Kemal İlköğretim’in oldu

Kupa Gazi Mustafa Kemal İlköğretim’in oldu


Ger­çek Ga­ze­te­si
Na­zil­li İl­çe Mil­li Eği­tim Mü­dür­lü­ğü ta­ra­fın­dan dü­zen­le­nen Kü­çük­ler Fut­bol Tur­nu­va­sı Kay­ma­kam­lık Ku­pa­sı­nı Ga­zi Mus­ta­fa Ke­mal İl­köğ­re­tim Oku­lu ka­zan­dı.
Na­zil­li ve çev­re­sin­de­ki il­köğ­re­tim okul­la­rın­da 1998-1999 do­ğum­lu ço­cuk­lar­dan olu­şan 15"er da­ki­ka­dan 2 ya­rı şek­lin­de oy­na­nan maç­lar 15 gün sür­dü. 15 ta­kı­mın ka­tıl­dı­ğı kay­ma­kam­lık fut­bol tur­nu­va­sın­da bu­gün ya­pı­lan fi­nal maç­la­rın­da Ga­zi Mus­ta­fa Ke­mal İl­köğ­re­tim Oku­lu 3 Cum­hu­ri­yet İl­köğ­re­tim Oku­lu 1, Tu­ran İl­köğ­re­tim Oku­lu 7 Sü­mer İl­köğ­re­tim Oku­lu 0 şek­lin­de maç­lar so­nuç­lan­dı. İlk 3"e gi­ren ta­kı­mın bir üst gru­ba yük­sel­dik­le­ri be­lir­til­di. Üst grup­ta da ba­şa­rı­lı ol­duk­la­rı tak­tir­de Ay­dın Fi­nal­le­ri­ne gi­de­cek­le­ri be­lir­til­di. Tö­ren­de ko­nu­şan İl­çe Mil­li Eği­tim Mü­dü­rü Fa­ruk Er­can, “Kay­ma­kam­lık Ku­pa­sı adı al­tın­da Esat Er­gü­ler spor te­sis­le­rin­de dü­zen­le­di­ği­miz tur­nu­va­ya il­çe­miz­de ve köy­le­ri­miz­de bu­lu­nan 15 oku­lu­muz ka­tıl­dı. 15 gün bo­yun­ca de­vam eden tur­nu­va so­nun­da Cum­hu­ri­yet İlk Öğ­re­tim oku­lu­muz ile Ga­zi Mus­ta­fa Ke­mal İl­köğ­re­tim okul­la­rı­mı­zın fut­bol ta­kım­la­rı fi­nal oy­na­dı­lar. Ga­zi Mus­ta­fa Ke­mal İl­köğ­re­tim oku­lu­muz Cum­hu­ri­yet İl­köğ­re­tim oku­lu­mu­zu 3-1 mağ­lup ede­rek tur­nu­va­nın şam­pi­yo­nu ol­du. Tüm ta­kım­la­rı­mı­zın oyun­cu­la­rı cen­til­men­ce mü­ca­de­le et­ti­ler. Ben de­re­ce­ye gi­ren ve tur­nu­va­ya ka­tı­lan tüm ta­kım­la­rı­mı­zın oyun­cu­la­rı­nı kut­lu­yo­rum. Çok gü­zel bir or­tam­da hem spor yap­tı­nız, hem de bir­bi­ri­niz­le kay­naş­ma im­ka­nı bul­du­nuz. Ulu Ön­der Ata­türk"ün de de­di­ği gi­bi "Ben Spor­cu­nun ze­ki, çe­vik ve ah­lak­lı­sı­nı se­ve­rim" sö­zün­den yo­la çı­ka­rak gös­ter­miş ol­du­ğu­nuz mü­ca­de­le­den do­la­yı siz­le­ri kut­lu­yo­ru­m” de­di.
Oy­na­nan maç­lar so­nun­da ilk üçe gi­ren ta­kım­la­ra ku­pa­sı­nı Na­zil­li İl­çe Mil­li Eği­tim Mü­dü­rü Fa­ruk Er­can ve Şu­be Mü­dü­rü Se­za­i Sel­çuk ile bir­lik­te de­re­ce­ye gi­ren okul­la­rın ku­pa­la­rı­nı ver­di­ler. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.