Kupa’da erken final heyecanı!

Kupa’da erken final heyecanı!

Ziraat Türkiye Kupası’nda Beşiktaş ile Fenerbahçe’nin bir üst turda karşılaşma ihtimalinin bulunması taraftarları heyecanlandırdı.

Ziraat Türkiye Kupası’nda grup maçları bu hafta yapılacak karşılaşmalarla son bulacak. Büyük çekişmelere sahne olan gruplarda son 16 için mücadele eden takımlar, bir üst turda çapraz eşleşme usulü ile karşı karşıya gelecek. Grubu lider tamamlayan takım ile diğer gurubun ikincisinin karşılaştığı eleme sisteminde, tek maç olarak oynanacak turda kazanan ekipler çeyrek finale adını yazdıracak.

ERKEN FİNAL HEYECANI

Ziraat Türkiye Kupası büyük heyecana sahne olurken, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın son 16’da karşı karşıya gelme ihtimalinin yüksek olması taraftarları heyecanlandırdı. Ziraat Türkiye Kupası F Grubu’nda mücadele eden Beşiktaş’ın, gurubu lider bitirme şansı bulunmuyor. Siyah-beyazlılar 9 puanla grupta ikinci sırada yer alırken, lider Çaykur Rizespor’un 13 puanı bulunuyor. Bu hafta deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, rakibini yenmesi durumunda gurubu ikinci tamamlayarak son 16’ya kalacak. Beşiktaş’ın takipçisi Adana Demirspor’un ise 7 puanı bulunuyor. Beşiktaş’ın gruptan çıkması için Çaykur Rizespor ile berabere kalması da yetecek. E Grubu’nda mücadele eden Fenerbahçe’nin ise grupta Kayserispor ile birlikte 8 puanı bulunuyor. İkili averajda üstünlüğü elinde bulunduran Kayserispor, Fenerbahçe’nin bugün oynayacağı Bayburt Grup Özel İdare maçında puan kaybetmesi ve Altınordu maçını kazanması durumunda grubu lider tamamlayacak. Tam bir çekişmenin hakim olduğu E Grubu’nda Fenerbahçe, grubu lider tamamlamak için Kayserispor’un puan kaybetmesini bekleyecek.

İhtimallerin gerçekleşmesi halinde Ziraat Türkiye Kupası’nda erken final heyecanı yaşanacak. Böyle bir durumda E Grubu lideri Fenerbahçe ile F Grubu ikincisi Beşiktaş çeyrek finale yükselmek için kozlarını paylaşacak.

 
 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.