KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

TRAP-SKEET MÜSABAKALARINDA KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU


Gerçek Gazetesi
Aydın"da düzenlenen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Trap-Skeet Kupası müsabakalarında dereceye giren sporcular ödüllendirildi.
Atıcılık ve Avcılık İl Temsilciliği"nin 2014 yılı faaliyet programında yer alan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kupası Trap Müsabakaları, 5 kulüp ve 50 sporcunun katılımı ile Koçarlı -Yeniköy Fettah Günay Atış Poligonunda yapıldı. Yoğun ilgi gören müsabakaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, Bıyıklı Belediye Başkanı Abdullah Arıcı ve çok sayıda davetli izledi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, yaptığı açıklamada; “Müsabakalara katılımların çok yoğun olması bizi mutlu etmiştir. Türkiye"de iller arasında en başarılı il ve aynı zamanda en fazla sporcuya sahip olan il biziz. Bugün de diğer branşlara destek verdiğim gibi Atıcılık ve Avcılık Branşına da destek veriyorum. Genç sporculara da destek vereceğiz. Müsabakalarda başarılı takımları ve sporcuları tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Atıcılık ve Avcılık İl Temsilcisi Cahit Sabancı da, “Katılımın çok yüksek olması bizi memnun etti. 15 - 16 Şubat 2014 tarihlerinde yapılacak olan Fettah Günay Kupası ve Aydın İl Takımı seçmelerinde de ilgilinin çok yüksek olacağını ve başarılı sonuçlar elde edileceğini umuyorum. Sporcularımızın 06 - 09 Mart 2014 tarihlerinde ise Mersin"de yapılacak olan Türkiye eleme yarışmalarında bu kadar istekli ve formda görünmesi bizi ayrıca çok mutlu etmiştir. Bu çalışmalarımız sonucunda şu anda iki genç sporcumuz Olimpik Sporcu Yetiştirme Projesi kapsamında Kahramanmaraş"taki kampta bulunmaktadır. Ayrıca bize her konuda destek çıkan ve yardımlarını esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın"a çok teşekkür ediyorum. Başarılı takım ve sporcuları tebrik ediyorum, bu spora olan ilginin günden güne çoğalmasını ümit ediyorum” dedi.
Müsabakalarda dereceye giren takım ve sporcular şu şekilde oluştu: Takımlarda Aydın Zafer Atıcılık ve Avcılık Kulübü 106 puanla 1"inci, Çine Atıcılık ve Avcılık Kulübü 100 puanla 2"nci ve Köşk Atıcılık ve Avcılık Kulübü 95 puanla 3"üncü oldu. Genç Bayanlarda, Makbule Tultak 5 puanla 1"inci; Büyük Bayanlarda, Ferda Günday 24 puanla 1"inci ve Rabia Özer 21 puanla 2"nci; Genç Erkeklerde, Raşit Ercan 25 puanla 1"inci, Harun Ören 23 puanla 2"nci ve Atakan Sert 21 puanla 3"üncü; Büyük Erkeklerde ise Mehmet Tuncer final atışları sonucunda 16 puanla 1"inci, Sabri Özer baraj atışı sonucunda 14 puanla 2"nci ve Hasan Çapar da baraj atışı sonucunda 14 puanla 3"üncü oldu.(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.