KURTBEYOĞLU İADE-İ ZİYARETLERE BAŞLADI

KURTBEYOĞLU İADE-İ ZİYARETLERE BAŞLADI

Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Söke Ticaret Odası ve Söke Ziraat Odası’nı ziyaret etti

Gerçek Gazetesi / İmdat GÜÇLÜ
Ağustos ayı başlarında göreve başlayan Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, kendisine yapılan "Hoşgeldiniz" ziyaretlerinin ardından iade-i ziyaretlere başladı.
Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, dün Söke Ticaret Odası ve Söke Ziraat Odası’nı ziyaret etti.
Kaymakam Kurtbeyoğlu’nun Ticaret Odası Meclis salonunda gerçekleşen ziyaretinde Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Anya, Meclis Başkanı Behlül Er, Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinin yanısıra Kadın ve Genç Girişimciler de hazır bulundu.
Söke Ziraat Odası'nı ziyaret eden Kaymakam Kurtbeyoğlu'nu Söke Ziraat Odası Başkanı M. Kemal Kocabaş, oda yönetimi ve meclis üyeleri karşıladı.
Başkan M. Kemal Kocabaş, Kaymakam Kurtbeyoğlu'na Söke tarımı, tarımda yaşanılan sıkıntılar hakkında bilgiler verirken; Kaymakam Kurtbeyoğlu, Türkiye genelinde en büyük ovalardan birine sahip Söke'de görev yapmaktan onur duyduğunu belirterek, Söke'nin ovası kadar çalışkan çiftçileriyle de ünlü olduğunu, tarım sektöründe yaşanan modernizasyonun Söke'de üst seviyelerde olduğunu gördüğünü, üretimde yaşanılan başarılı sonuçlardan memnuniyet duyduğunu, ovaya elektrik nakil hatlarının çekilmesinin takipçisi olacağını belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.