KUŞADALI SPORCULAR BATUM’DAN BAŞARIYLA DÖNDÜ

KUŞADALI SPORCULAR BATUM’DAN BAŞARIYLA DÖNDÜ

KUŞADALI SPORCULAR BATUM’DAN BAŞARIYLA DÖNDÜ

Batum’da düzenlenen Dünya Biathle-Triathle Şampiyonası’na Türkiye’yi temsilen katılan iki Kuşadalı sporcu dereceyle döndü. 
Kuşadası'nan kardeş şehri Gürcistan’ın Batum kentinde düzenlenen Dünya Biathle-Triathle Şampiyonası’na Kuşadası Belediyesi’nin desteğiyle katılan ve Türkiye’yi temsil eden Kuşadalı sporcularından Çağrı Yüksel ve Gerçek Semetay, elde ettikleri dereceler ile Kuşadası’nın yüzünü güldürdü. 28 ülkeden 250 sporcunun katıldığı Biatlon Şampiyonası’nda Çağrı Yüksel dünya 8’incisi olurken Gerçek Semetay ise dünya 16’ıncısı oldu.
Sporculara Batum yarışlarında Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Tufan Asrav ve Antrenörü Saruhan Gedik eşlik ederek Dünya Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı Klaus Schormann ve Gürcistan Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı Viacheslav Malyshev’i 27-31 Ekim tarihleri arasında Kuşadası’nda yapılacak olan Biathle-Triathle Avrupa Şampiyonası’na davet etti.
Bu arada, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadalı sporcuların elde ettiği başarıdan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek bir yandan şampiyonalara katılmayı sürdürürken bir yandan da kardeş şehirlerle spor, kültür-sanat ve sosyal alanlarda işbirliğine ve projelere devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.