KUŞADALILAR ADALI KART’IN AYRICALIKLI DÜNYASINI ÇOK SEVDİ!

KUŞADALILAR ADALI KART’IN AYRICALIKLI DÜNYASINI ÇOK SEVDİ!

Kuşadası Belediyesi tarafından kent sakinlerinin çeşitli indirim ve avantajlardan yararlanması amacıyla yaşama geçirilen Adalı Kart projesi her geçen gün daha fazla Kuşadalıya ulaşıyor.

Vatandaş memnuniyeti odaklı çalışmaları ile hemşehrilerinin her zaman yanında olan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tarafından Ocak ayında yaşama geçirilen Adalı Kart, sahipleri ile buluşmayı sürdürüyor. Kuşadası’nda ikamet eden 18 yaşını doldurmuş tüm Kuşadalıların sahip olabileceği ve kullanıcılarına ARYA Turistik Tesisleri ile anlaşmalı işletmelerde alkol ve tütün ürünleri hariç yüzde 30 indirim sağlayan Adalı Kart, kuryeler tarafından adreslere teslim ediliyor. Kültür-sanat etkinliklerinde ücretsiz ya da indirimli bilet imkanı da sunan Adalı Kart, Kuşadası Belediyesi’ne ait otoparklarda da çeşitli avantajlar sağlıyor.

3 ayda 17 bin 665 Kuşadalının sahip olmak için başvuru yaptığı Adalı Kart, bugüne kadar 13 bin 963 kişiye ulaştırıldı. Dağıtım çalışmaları sürerken başvurular Kuşadası Belediyesi Hizmet Binası’nın yan tarafında bulunan Adalı Kart başvuru merkezi veya https://adalikart.com adresinden devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.