Kuşadası Belediyesi çalışanına hüzünlü veda

Kuşadası Belediyesi çalışanına hüzünlü veda

Kuşadası Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Kademe Amirliği çalışanlarından 43 yaşındaki Mehmet İpek’in ani ölümü tüm Kuşadası’nı yasa boğdu.

Dün geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren İpek için Kuşadası Belediyesi önünde düzenlenen törende üzüntü ve gözyaşı vardı.
Kuşadası Belediyesi’nin 19 yıllık çalışanı Mehmet İpek için ilk olarak Kuşadası Belediyesi önünde ailesi ve çalışma arkadaşlarının katılımıyla bir tören düzenlendi. Anmada konuşan Kuşadası Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Serkan Özen, İpek’in ani vefatının tüm Kuşadası Belediyesi çalışanlarını derin bir üzüntüye boğduğunu belirterek İpek’e Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi. Kuşadası Belediye Başkan Vekili Cem Arslan ise ”Bugün burada ne yazık ki Kademe Amirliği çalışanlarımızdan Mehmet İpek’in ani vefatı nedeniyle bir araya geldik. Sayın Başkanımız Özer Kayalı görev icabı yurtdışında olduğundan bu zor görev bana düştü. Belediyemize uzun yıllar boyunca emek vermiş, arkadaşımız, kardeşimiz Mehmet İpek’i genç yaşta kaybetmiş olmanın üzüntüsü ve acısı içerisindeyiz. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı dilerim. Kendisini hep çalışkanlığı, iyi kalpliliği ve güler yüzüyle hatırlayacağız. Mekânı cennet olsun. Başımız sağ olsun” dedi.
Kuşadası Belediyesi önünde düzenlenen anmanın ardından yakınlarının ve çalışma arkadaşlarının omuzlarında taşınan İpek, Hanım Camisi’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Adalızade Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.