Kuşadası Belediyesi Travel

Kuşadası Belediyesi Travel

Kuşadası Belediyesi Travel Turkey Turizm Fuarı’na katılıyor

Kuşadası Belediyesi Travel
Turkey Turizm Fuarı’na katılıyor
Gerçek Gazetesi
Kuşadası Belediyesi, Kuşadası’nın turizm alanında tanıtım için yurtiçi ve yurtdışı tanıtım programlarına devam ediyor. Bu amaçla, Kuşadası Belediyesi, 27 – 30 Kasım tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilecek olan “Uluslararası Travel Turkey Turizm Fuarı”nda stant açacak.
Kuşadası tanıtımının yapılacağı stantta, ayrıca, isteyen işletme ve oteller de kendi tanıtımlarını yapabilecek. Fuarda, tanıtım stantlarının yanı sıra fuar alanında work shop’ta; Kuşadası Belediyesi’nce kiralanan alanda dünyanın değişik ülkelerinden gelen tur firmalarıyla birebir görüşme imkanı sağlanacak.
Kuşadası Belediye Başkanı Fuat Akdoğan, Kuşadası’nın tanıtımını ulusal ve uluslararası alanlarda sürdürdüklerini söyledi. 27-30 Kasım tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilecek olan Uluslararası Travel Turkey Turizm Fuarı’na da katılacaklarını belirten Kuşadası Belediye Başkanı Fuat Akdoğan, “Bu fuarda da bir stant ve work shop’ta tanıtım yapacağız. Kuşadası’nda bulunan tüm turizmcilere standımız ve work shop’umuzla hizmet vermeye hazırız. Tüm turizmcilerimizi 2009 sezonu öncesi tanıtıma davet ediyorum” dedi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.