Kuşadası CHP'de kongre

Kuşadası CHP'de kongre

CHP KUŞADASI İLÇE ÖRGÜTÜ, 13 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILMASI GEREKEN İLÇE KONGRESİ ÖNCESİ, DELE SEÇİMLERİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

Gerçek Gazetesi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası ilçe örgütünde seçim sürecİ başladı. 13 Ocak tarihine kadar yapılması gereken CHP Kuşadası ilçe kongresi öncesi delege seçimleri başladı.
CHP Kuşadası ilçe örgütü delege seçimlerinin ilk gününde Türkmen, Kadınlar Denizi ve Ege Mahallelerindeki seçimler yapıldı. Türkmen mahallesindeki parti temsilciliği ile parti binasında gerçekleşen seçimlere parti üyeleri büyük ilgi gösterirken, zaman zaman delege adayları arasında sert tartışmalar yaşandı. 30 Kasım'a kadar sürecek delege seçimlerine Alacamescit, Bayraklıdede, Değirmendere, Yavansu, Camiatik, Kadıkalesi ve Karova Mahalleleri seçimleri ile devam edilecek. Seçimlerde, mevcut CHP İlçe sekreteri Özer Kayalı ile son yerel seçimlerde belediye başkan adayı olan Esat Altungün'ün listeleri yarışıyor.
CHP Kuşadası İlçe Sekreteri Özer Kayalı, mahalle bazındaki delege seçimlerinin 30 Kasım tarihine kadar süreceğini belirterek, ilçe kongresinin ise 18 Aralık-13 Ocak tarihleri arasında belirlenecek bir tarihte yapılacağını açıkladı. Yönetim olarak başarılı bir kongrenin gerçekleşmesi için çalıştıklarını kaydeden Kayalı, "Üyelerimizi bir kez daha partilerine sahip çıkarak CHP'yi Kuşadası'nda iktidara taşıyacak kadroları seçmek üzere göreve çağırıyorum. Genel seçimlerde Kuşadası merkezi ile genelinde elde edilen yüzde 41,5'lik tarihi başarıya imza atan yönetim, aynı inançla çalışmalarına devam etmektedir, siyaset-ticaret-rant zihniyetine asla yönetimimizde izin vermeyeceğiz. Kuşadası'nda CHP yerel seçimleri de kazanması gereken başarıyı göstereceğini ispatlamıştır. Kuşadası'nı turizmde layık olduğu yere getirecek, Kuşadası markasını turizmde üst sıralara taşıyacak kadrolar CHP'de mevcuttur, çalışmalarımız tüm hızı ile devam etmektedir" dedi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.