Kuşadası Fay Denizspor’un gençleri kupalandı

Kuşadası Fay Denizspor’un gençleri kupalandı

A-2 Gençler Ligi Söke Grubu’nda şampiyon olan Kuşadası Fay Denizspor şampiyonluk kupasını DSİ Spor ile oynadığı play-off maçı öncesi düzenlenen törende Aydın ASKF Başkanı Baki Aslantaş’ın elinden aldı.

Necati Maldar
Gerçek Gazetesi
A-2 Gençler Ligi Söke Grubu’nda şampiyon olan Kuşadası Fay Denizspor şampiyonluk kupasını  DSİ Spor ile oynadığı play-off maçı öncesi düzenlenen törende Aydın ASKF Başkanı Baki Aslantaş’ın elinden aldı.
Söke fiehir Stadı’nda yapılan kupa törenine kulüp yöneticileri de katılırken tüm sporculara şampiyonluk madalyası takıldı. ASKF Başkanı Baki Aslantaş’ın elinden şampiyonluk kupasını alan takım kaptanı Mehmet Çelik, sevincini başta antrenörleri Rifat Benli ve Kulüp Başkanı fiükrü Karalı olmak üzere takım arkadaşları ile paylaştı.
Fay Denizspor’un Aydın amatör futboluna çok büyük katkısı olduğunu söyleyen Aydın ASKF Başkanı futbolcuları ve teknik kadroyu tebrik etti.
Fay Denizspor Antrenörü Rifat Benli şampiyonluk kupasını müzelerine götürmekten mutlu olduklarını belirterek”Futbolcularımın alın terleri ile gelen bu şampiyonluğun yanı sıra gelecek sezonlar için iyi bir alt yapı oluşturmayı hedefledik.Bu hedefimize ulaştığımıza inanıyor ve futbolcularıma kutluyorum”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum