Kuşadası için yumruk attılar

Kuşadası için yumruk attılar

Kuşadası için yumruk attılar

Gerçek Gazetesi
Manisa"da yapılan Mauy Thai Ege Bölge Şampiyonasında Aydın"ı temsil eden altı Kuşadalı sporcular büyük başarı elde etti. Altı sporcudan dördü madalya kazanırken, Kuşadalı sporcular bir birincilik, üç de üçüncülük elde etti.
Erkeklerde 90 kiloda Volkan Aktaş şampiyon olurken, 75 kiloda Teoman Vardar ve 81 kiloda Selçuk Yılmaz"ın yanı sıra bayanlarda 60 kiloda Gülşah İldaş Ege Bölge üçüncüsü olarak Kuşadası"na büyük gurur yaşattılar.
Taekwondo"dan sonra kısa süre önce Muay Thai ve Kick-Boks sporlarında da çalışmalarına başlayan ve kısa süren hazırlık dönemin ardından Manisa"da yapılan Mauy Thai Ege Bölge Şampiyonasına katılan Kuşadalı sporcular, herkesi şaşırtarak büyük başarı elde etti.
Şampiyonaya katılmaları için büyük destek veren Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün"e teşekkür eden Kuşadası Gençlikspor Taekwondo, Kick Boks ve Muay Thai antrenörü Bayram Keskinkılıç, Ege Bölge Şampiyonasına çok kısa süre hazırlandıklarını belirterek, altı sporcu ile katıldıkları şampiyonada dört madalya kazanmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. 27 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında Samsun"da yapılacak Kick Boks Türkiye Şampiyonası"na sporcuların kuşağı tutmadığı için kendi katılacağını belirten Bayram Keskinkılıç, Kuşadası"nda Uzakdoğu sporlarını hak ettiği noktaya taşımak için çalıştıklarını sözlerine ekledi. (iha)


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.