Kuşadası insanı soruyor: Milletin vekilleri ne iş yapar!!!

Kuşadası insanı soruyor: Milletin vekilleri ne iş yapar!!!

Kangren haline dönen Kuşadası'ndaki çevre yolu çalışmaları turizm sezonuna yetiştirilemeyince esnaf zarar etti, halk canından bezdi.

█ Gerçek Gazetesi
Durmuş TUNA (Haber-Yorum)
Aydın'ın başlanamamış, yarım kalmış ve aciliyet gerektiren bir çok sorunu çözüm beklerken, AK Parti Hükümetinin Aydınlı milletvekillerinden ses çıkmıyor. Çözüm bekleyen Devlet yatırımları konusunda kendilerinden açıklama bekleyen vatandaşlar, AK Parti Hükümetinin Aydın'daki temsilcileri olan Mehmet Erdem, Semiha Öyüş ve Ali Gültekin Kılıç'ın sahaya inmesini istiyorlar. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı gö revinde yaptığı gibi, Devlet yatırımlarının yerinde incelemesi ve aksaklıkların çözümü konusunda çaba sarfetmeleri isteniyor. 
2013 YILININ KASIM AYI BAŞINDA YAPIMINA BAŞLANAN VE NİSAN AYI BAŞINDA İSE TAMAMLANACAĞI AÇIKLANAN ÇEVRE YOLUNUN YARIM KALMASI HEM ESNAFIN, HEM DE TURİZMCİLERİN BÜYÜK TEPKİSİNİ ÇEKMEYE DEVAM EDİYOR. KUŞADASI TİCARET ODASI ÇEVRE YOLU KONUSUNU BİR RAPOR HAZIRLAYARAK, MECLİSE TAŞIDI.
Turizm sezonu öncesinde, bitmeyen çevre yolu çalışmaları ve çevre yolu esnafının sorunları hakkında 22 Nisan 2014 tarihinde Kuşadası Ticaret Odası’nda  toplantı yapılmıştı. Toplantıda, AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç dışında katılan milletvekili olmazken, Karayolları Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Topal, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, belediye yetkilileri ve çevre yolu esnafı hazır bulunmuştu. 
Milletvekili Gültekin Kılınç’ın “çözüm noktasında buradayız” sözleri aylar geçmesine rağmen sonuç vermedi. O günkü toplantıda; Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan'ın turizm sezonunun başladığını, yolun bir an önce açılması gerektiği yönündeki uyarıları da sonuç vermedi. Yol bitmeye başladıkça daha farklı sorunlar ortaya çıktı. Herşeyden önce çevre yolundan girişi olan bir çok dükkanın bu gi rişlerinin kapandığı için dükkanlara giriş verilememesi de çok büyük sıkıntı yarattı. 
Çevre yolu esnafının toplantıda dile getirdiği sorunların başında, çevreyolunun yan yollarla bağlantısının olmaması, dükkanlara giriş verilmemesi ve yan yolların yaşam alanlarıyla birleştirilmemesiydi. Çevre yolu üzerinde bulunan büyük marketlerin yöneticilerinin de özellikle yan yolların kapanmasıyla çok büyük mağduriyet yaşadıklarını dile getirdikleri toplantıda, bu sorunların en kısa sürede çözümü için adım atılması istenmişti.
Toplantıya katılan tek Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, toplantının çok faydalı geçtiğini ve tarafların sıkıntılarını ortaya koyduğunu, sorunların en azamide çözülmesi konusunda adımlar atılacağını söylemişti.
Mademki toplantı çok faydalı geçti, Kuşadası insanını 5 aydır neden çile çektiriyorsunuz?
2014 yılı turizm sezonunun Kuşadası için kayıp yılı olmasına neden müsaade ettiniz?
Kayıp yılın öncelikle Kuşadası sonra da Türkiye ekonomisine zararı ne kadar olmuştur?
Şimdi soruyoruz!!!
Sayın Mehmet Erdem…
Sayın Semiha Öyüş…
Sayın Ali Gültekin Kılınç…
Bu yol neden bitirilemedi???
Turizm sezonuna yetiştirilemeyen yol nedeniyle esnafın maddi zararını tespit edip, zararın karşılanması için TBMM kürsüsünden öneride bulunmayı düşünüyor musunuz?
Kuşadası halkının çektiği ızdırabı aralarına karışıp gözlemlemeyi düşünüyor musunuz?
Özellikle Mehmet Erdem ve Semiha Öyüş'ün, Devlet yatırımlarının hayata geçmesi için çaba sarf edeceklerine alakasız işlerle uğraşmaları Aydın halkının gözünden kaçmıyor. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Aydın mitinginde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile yaptığı görüşmeyi siyasi malzeme yapmaları ve günlerce bu konuyla uğraşmaları asli görevlerini unuttukları yorumlarına neden oluyor. Asli görevleri millet için siyaset yapmak olmasına rağmen, ucuz siyaset yapan Mehmet Erdem, sosyal medyadan "CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu AK Parti'ye mi geçiyor?" tweetleri atıyor. "Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu AK Parti'ye geçsin mi? anketleri yayınlayıp adeta vatandaşlarla geyik yapıyor. 2014 yerel seçimlerinden başarısızlıkla çıkılmasını kendi açısından fırsata çevirmeye çalışıp, başarısızlığın tek sorumlusu AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Sadık Ataymış gibi ayağını kaydırmaya çalışmasını da partili partisiz herkes gördü.
Kuşadası esnafı bitirilemeyen yol nedeniyle sezonu zararla kapatırken, kendilerine hizmet getirmesi için oylarıyla Ankara'ya gönderdikleri vekilleri sosyal medyada zaman öldürüyor. Partinin Aydın'daki başı konumundaki İl Başkanını düşürmek için sosyal medyada zaman harcanacağına Kuşadası çevre yolunun bitirilmesi için el ele çalışılması gerekmez mi?
"AK Parti Hükümetinin Aydın milletvekilleri ne iş yapar?" dedirten durum  vatandaşların tepkisini çekiyor. 2014 yerel seçimdeki başarısızlık İl Başkanının ise; Kuşadası çevre yolunun turizm sezonuna yetiştirilememesinde sizin payınız yok mu?
Gerçek Gazetesi olarak, bugünden itibaren Aydın İlinin sorunlarının takipçisi olacağız. Aciliyet gerektiren yatırımların özellikle de yarım kalmış yatırımların yaşama geçirilmesi için adım adım takipçisi olacağız. Bu yolda destekçimiz Aydın halkı olacağına inanıyoruz. Tabii ki biz de vatandaşın vekillerinin takipçisi olacağız. Yan gelip yatmalarına izin vermeyeceğiz. Gölge gibi arkalarında olacağız. Aydın halkının da sorunları bize iletmelerini bekliyoruz. Arayın ekibimiz gelsin ve sorunun çözümü için kamu oyu yaratalım. El birliğiyle sorunları bir bir aşalım. Vekillerimizin üzerindeki ölü toprağını atalım.  Haydi Aydınlı, hizmetin gelmesi için göreve...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum