KUŞADASI İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI HAYATİ ATLI: “EKONOMİNİN ATAR DAMARLARINI TIKADINIZ”

KUŞADASI İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI HAYATİ ATLI: “EKONOMİNİN ATAR DAMARLARINI TIKADINIZ”

Kuşadası İYİ Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Hayati Atlı, hükümetin icraat politikasını eleştirdi. İlçe Başkanı Hayati Atlı, ülke ekonomisin can damarı olan tarım ve hayvancılığın uygulanan yanlış uygulamalar nedeniyle bitme noktasına geldiğini söyledi.

İYİ Parti Kuşadası İlçe Başkanı Hayati Atlı, hükümete seslenerek ““miş” gibi yapmayı bırakın, çözüm üretin” dedi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Hayati Atlı açıklamasında “Hükümet ve AKP’li yöneticiler kendi kafalarının içinde kurdukları hayal dünyasında yaşayadursun, halkın ve sokağın nabzı da gündemi de tam da içine düştüğümüz ekonomik darboğazdan başka bir şey değil. İşte bu gündem yerine “miş” gibi yapmayı, şimdilik çözüm olarak gören AKP’nin vatandaşın eriyen cüzdanının hesabını vermesine çok az kaldı.

Bunu nereden mi anlıyoruz? Bakın teşkilatları gibi onlara yol gösterircesine tüm vaktini vatandaşına dokunarak, onları dinleyerek, hasbihal ederek geçiren Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, sokakta kime dokunsa kime sorsa aynı cevapları alıyor, aynı ahı işitiyor. AKP’lilerin bilmesi ve anlaması gereken bir gerçek var ki korkarım vatandaş artık onlardan razı değil. Vatandaş Sayın Meral Akşener’i gördüğünde diyor ki ‘Sayın genel başkanım çiftçilik öldü, hayvancılık öldü, esnaf elektriğini bile ödeyemiyor’

İşte gerçek tabloyu görmek yerine şarampole giden ekonomiyi teğet geçecek, dış güçler, iç güçler, Covid-19 vesaire diyerek hafife alanlar; vatandaşlarımızın, işçinin, memurun, emeklinin, turizmcinin ödediği faturanın hesabını sandıkta misliyle ödeyecekler.

Bu kez sandıkta, aynı yerel seçimlerde olduğu gibi, Kuşadası halkı, Aydın halkı, yani Türk insanı yüzde 50 + 1 ÖTV’yi AKP’den alacak” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.