Kuşadası Korumar Otel’e “ Kalite “ ödülü

Kuşadası Korumar Otel’e “ Kalite “ ödülü

Kuşadası Korumar Otel’e “ Kalite “ ödülü

Kuşadası ve Ege Bölgesi’nen en köklü turizm tesisleri arasında yer alan Kuşadası 5 yıldızlı Korumar Hotel De Luxe, dünyanın en önemli tur operatörlerinden biri olan TUI tarafından kalite ödülüne layık görüldü.
1990 yılından beri Türk turizmine katkıda bulunan, tecrübeli ve devamlı kadrosu ile koşulsuz misafir memnuniyetini ilke edinen, 5 yıldızlı hizmet veren Kuşadası Korumar Hotel De Luxe, 2016 yılında Almanya’nın en büyük tur operatörlerinden TUI Almanya’dan müşteri memnuniyet anketinde, konaklama ve yüksek standartlarda servis kalitesiyle, Dünya’nın en iyi 250 tatil otellerinden biri olduğunu gösteren “TUI Top Quality” ödülünü aldı.
Kuşadası Korumar Oteli Genel Müdürü Tacettin Özden, ” Ödül otelimizde konaklayan misafirlerimizin tatil dönüşü doldurdukları anket sonucunda hak kazanılmıştır. Bu ödül, otelde konaklayan misafiri bir ev sahibi gibi ağırlamayı kendine görev edinen, yaptığı işten zevk alan, güler yüzünü eksik etmeyen, KoruMar çalışanlarına verilmiştir. Her ödül bize daha büyük bir sorumluluk yüklemekte, işimizde bizi daha titiz olmamıza teşvik etmekte ve bizi gururlandırmaktadır “ dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.