Kuşadası Spor Kulübü eşya piyangosu düzenledi

Kuşadası Spor Kulübü eşya piyangosu düzenledi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Kuşadasıspor’a kaynak sağlamak amacıyla düzenlenen eşya piyangosunun biletleri satışa sunuldu.

Kuşadası Gençlikspor Kulübü Yönetim Kurulu, 2015-2016 BAL’da şampiyonluk parolası ile çıktığı çalışmalarına kaliteli futbolcuların transferi dışında kulübe maddi yardım sağlamak adına eşya piyango çekilişi düzenledi. Milli Piyango idaresinin onayı ile 20 bin adet bilet bastırıldı ve 20 TL bedelle satışa sunuldu.
Kuşadasıspor yönetim kurulu başkanı Muşti Demiroğlu, “Şahsım ve yönetici arkadaşlarımla Kuşadasıspor’un en üst liğlerde olması için çalışıyoruz. Kuşadası’nda olağanüstü futbol sevgisi var. Bu sevgi ile takımız Bölgesel Amatör Lig’de 2015-2016 futbol sezonunda şampiyonluk mücadelesi verecek. Yerel yönetimlerin, mülki amirlerimizin ve Kuşadası sevdalarımızın desteği ile ciddi bir yol alacağımıza inanıyorum. Birlikten kuvvet doğar mantığı ile desteğimizi daha da büyütebilmek düşüncesiyle Milli Piyango İdaresi’nin izniyle büyük bir eşya piyangosu çekiliş organizasyonu yaptık. Piyangoda dağıtılacak ürünlerimizin çoğunu Kuşadası esnafı ve işadamları kulübümüze bağışladı. Kuşadalılarda alacakları piyango ile kulübümüze destek vereceklerdir. Tüm Kuşadalıları kulübümüze destek vermeye davet ediyorum” dedi.
5 Eylül 2015 Cumartesi günü Kuşadası Gençlikspor Kulübü yönetim binasında noter gözetiminde yapılacak çekiliş neticesinde eşya piyangosunun talihlileri belirlenecek.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.