Kuşadası tanıtım filmini 15 bin kişi izledi

Kuşadası tanıtım filmini 15 bin kişi izledi

Kuşadası tanıtım filmini 15 bin kişi izledi

Kuşadası Ticaret Odası’nın katkılarıyla çekilen ve telif hakkı Kuşadası Ticaret Odası’nda olan Kuşadası’nın yeni tanıtım filmi, yayına girdiği ilk aydan itibaren sosyal medya üzerinden yaklaşık 15 bin kişi tarafından izlendi.
Kuşadası’nın önceki yıllarda da tüm fuarlarda dağıtılan, diğer kurumlarca da Kuşadası tanıtımlarında kullanılan ilk ve tek tanıtım filmi Kuşadası Ticaret Odası tarafından yaptırılmıştı. Günümüz teknolojisiyle yapılan, HD kalitesindeki Kuşadası tanıtım filminin, yine Kuşadası Ticaret Odası katkılarıyla hayata geçtiğini belirten Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, kurum olarak tanıtıma çok önem verdiklerini söyledi ve turizm odaklı Kuşadası’nın tanıtım filminin ilk aylarda 15 bin kişi tarafından izlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. HD Kalitesinde, çekilen filmin yönetmenliğini, geçtiğimiz aylarda Kuşadası’nda Vicdan Ağacı filmini çeken yönetmen Olgun Özdemir yaptı. Kurgusu ise Semih Gülcüoğlu’na ait.
Önceki tanıtım filmini çoğaltarak üyelerinin tanıtımlarda kullanımına sunan Ticaret Odası’nın, yeni tanıtım filmini de en kısa sürede çoğaltarak üyelerinin kullanımına sunacağını söyleyen Akdoğan, tanıtım filminin sosyal medyada paylaşıldığını ve Oda web sitesinden de izlenebildiğini belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.