KUŞADASI TELEKOM

KUŞADASI TELEKOM

GREVDEKİ KUŞADASI TELEKOM ÇALIŞANLARINI ZİYARET EDEN MHP KUŞADASI İLÇE TEŞKİLATI, TAM DESTEK VERDİ

Grevdeki Kuşadası Telekom çalışanlarını ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Kuşadası ilçe teşkilatı üyeleri çalışanlara tam destek verdi.
MHP Kuşadası İlçe Başkanı Cemal Sarı, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları üyeleri ve Ülkü Ocakları Kuşadası yönetim kurulu üyeleri, grevde bulunan Telekom çalışanlarını Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Telekom'un şantiye binasında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Haber-İş Sendikası Kuşadası Temsilcisi Ramazan Ertürk ile görüşen ve gelişmelerle ilgili bilgi alan MHP Kuşadası ilçe Başkanı Cemal Sarı, “Telekom çalışanları haklarını almak için haklı bir mücadele veriyor. Bu mücadelede onlara parti olarak tam destek veriyoruz. Telekom yöneticilerini çalışanların haklı sesine kulak vermeye çağırıyoruz “ dedi.
Bu arada, grev kararının alınmasının ardından çeşitli kişi ve kuruluşların ziyaretleriyle kamuoyundan destek alan Telekom çalışanları adına konuşan Haber-İş Sendikası Kuşadası Temsilcisi Ramazan Ertürk, haklı davalarında haklarını alana kadar grevi sürdüreceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.