Kuşadası Ticaret Odası Berlin  ITB Turizm Fuarına çıkarma yaptı

Kuşadası Ticaret Odası Berlin ITB Turizm Fuarına çıkarma yaptı

KUŞADASI TİCARET ODASI, TURİZM BORSASI OLARAK BİLİNEN BERLİN'DE STAND KİRALARKEN, ÜYELERE ÜCRETSİZ TANITIM İMKANI SAĞLANACAK

Gerçek Gazetesi
Kuşadası'nı yurt dışındaki uluslararası turizm fuarlarında tanıtmak için etkin çalışmalar gerçekleştiren Ticaret Odası, en önemli turizm fuarlarından biri olan ITB Berlin'e de katılıyor. Kuşadası Ticaret Odası öncülüğünde Almanya'nın Berlin şehrine tam bir turizm çıkarması yapıldı.
5-9 Mart tarihleri arasında Almanya'nın başkenti Berlin'de gerçekleştirecek olan ITB Uluslararası Turizm Fuarı'na da katılan Ticaret Odası, turizm Borsası olarak ta bilinen bu önemli fuardan stand kiraladı. Kuşadası Belediyesi, Davutlar Belediyesi ve Güzelçamlı Belediyesi'nin desteklediği fuar çalışmaları sırasında, Ticaret Odası üyelerine ücretsiz tanıtım imkanı sağlanacak. Berlin'e çıkarma yapan Kuşadası heyetinde Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası Emniyet Müdürü Şenol Zeybek, Kuşadası Ticaret
Odası Başkanı Serdar Akdoğan ve TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu(BYK) Başkanı Bülent İlbahar ile çok sayıda otel ve seyahat acentesi sahibi bulunuyor.
Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, ülke ülke dolaşarak tüm fuarlara katıldıklarını ve Berlin'de de stand kiraladıklarını söyledi. Kiraladıkları standın tüm üyelere açık olduğunu kaydeden Serdar Akdoğan, birçok Ticaret Odası üyesi işletmenin bu stantta tanıtımlarını ücretsiz yapılacağını belirterek, "Sayın Kaymakamımız Mustafa Esen de Berlin'deki tanıtım çalışmalarımıza katkı sağlamak üzere bizimle birlikte geliyor. Berlin Fuarı Kuşadası açısından çok önemli. Tanıtım için tüm imkanlarımızı seferber ettik" dedi.
Kuşadası'nın tanıtımı için yapılan çalışmalarda Ticaret Odası'na büyük destek veren TÜRSAB Başkanı Bülent İlbahar da fuara katılmak üzere Berlin'e gitti. İlbahar, tanıtım konusundaki çalışmaların turizm açısından büyük önem taşıdığını belirterek, Berlin'de yeni turizm sezonuyla ilgili önemli bağlantılar gerçekleşeceğine inandığını söyledi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.