Kuşadası turizminin yeniden pazarlama stratejisi

Kuşadası turizminin yeniden pazarlama stratejisi

Kuşadası turizminin yeniden pazarlama stratejisi

Kuşadası Ticaret Odası tarafından hazırlanan, Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen ve Kuşadası Ticaret Odası tarafından yürütülen “Kuşadası Turizminin Yeniden Pazarlama Stratejisi” konulu proje kapsamında, Kuşadası’nda bulunan kamu kurum ve kuruluşları yetkilileri ve kanaat önderleri ile yapılan görüşmelerin ilk bölümü tamamlandı.
Denizli ABİGEM Koordinatörü Sıdıka Arıkan tarafından yapılan görüşmelerin ilk bölümünde Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, TURSAB Kuşadası BYK Başkanı Fahrettin Çiçek, ADÜ Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Osman Eralp Çolakoğlu, Güvercinada Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Fevzi Kumtepe, Aydın Turist Rehberleri Odası Başkanı İsa Levent Gürçavdı, Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüsnü Öten, Mimarlar Odası Kuşadası Temsilcisi Ümit Acar, Setur Kuşadası Marina Müdürü Çağlar Altuntaş, Kuşadası Ticaret Odası Eski Başkanı ve Yerel Tarih Araştırmacısı Ali Ergül, Kuşadası Kaymakamlığı AB ve Proje Birimi Sorumlusu Handan Argın, Kuşadası Ticaret Odası Kadın Girişimciler ve Genç girişimciler Kurulu üyeleri ile görüşmeler yapıldı.
Söz konusu görüşmelerde proje hakkında bilgi verilerek, Kuşadası’nın geleceğine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu. Proje koordinatörü Sıdıka Arıkan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve Yönetim Kurulu Üyelerine de yapılan görüşmeler ve proje ile ilgili bilgi verdi. Önümüzdeki günlerde devam edecek görüşmelerin ve anket çalışmasının ardından Mart ayı içerisinde bir de çalıştay yapılacak ve sonuç raporu ile proje tamamlanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.