Kuşadası’nda Altın Güvercin izdihamı

Kuşadası’nda Altın Güvercin izdihamı

Kuşadası’nda Altın Güvercin izdihamı

█ Gerçek Gazetesi
Kuşadası"nda Gökçe ve Ferhat Göçer fırtınası yaşandı. Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen 20"nci Kuşadası Festivali ve Altın Güvercin Müzik Yarışması kapsamında İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanında gerçekleştirilen meydan konserlerinin ilk gecesinde, son zamanların popüler ismi Gökçe ile 2000 yılında Altın Güvercin"i kazanan ünlü sanatçı Ferhat Göçer sahneye çıktı. Binlerce vatandaşın izlediği konserde izdiham yaşandı
Sahil bandı üzerindeki İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanında gerçekleşen ücretsiz halk konserlerini 15 bine yakın kişi izledi. Sahneye ilk olarak Gökçe çıktı. Popüler şarkılardan oluşan hareketli bir repertuvar sunan Gökçe, özellikle son albümünde yer alan "Tuttu fırlattı" ve " Ne Yapardım Bilmem" isimli hareketli şarkılarıyla sevenlerini coşturdu.
Gökçe"nin ardından İsmail Cem Dostluk ve Barış meydanını dolduran binlerce kişi, Ferhat Göçer"i büyük bir coşkuyla karşıladı. Hareketli şarkılarla başlayan konser sırasında Ferhat Göçer, Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün"ü sahneye davet etti. Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün, 2000 yılında, amatör dalda Altın Güvercin"i kazanan Ferhat Göçer"i Kuşadası halkıyla yeniden buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Ferhat Göçer"e teşekkür ederek çiçek veren Başkan Altungün, Kuşadası"nın ve Kuşadalıların her şeyin en güzeline layık olduğunu belirterek, “Altın Güvercin Müzik Yarışması ve Kuşadası Festivali boyunca halkımızı ünlü sanatçılarla buluşturmaya devam edeceğiz. Geleneksel festivalimizi bu yıl bir kez daha yapmanın gururunu yaşıyoruz. Amacımız Kuşadası"na kazandırmak. Bunu hep birlikte başaracağız” dedi.
Daha sonra konserine kaldığı yerden devam eden Ferhat Göçer, son albümü “Seni Sevmeye Aşığım” isimli albümü ile eski şarkılarından oluşan bir repertuvar sundu. Ayrıca başta Erkin Koray besteleri olmak üzere hareketli şarkılar da seslendiren ünlü sanatçının söylediği bazı duygusal şarkılar hayranlarını ağlattı.
20. Altın Güvercin Müzik Yarışması ve Kuşadası Festivali, bugün Can Bonomo ve Gülşen, yarın ise Zakkum ve Hadise"nin vereceği meydan konserleriyle devam edecek. 23 Haziran Cumartesi gecesi Özer Türk Stadyumunda gerçekleştirilecek final gecesinde ise 10 finalist Altın Güvercin için mücadele edecek. Ayrıca finalin sunuculuğunu üstlenen İzel ile Barış Manço onur ödülünü alacak Moğollar Grubu da konser verecek. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.