Kuşadası'nda eğlence yerleri kapılarını açıyor

Kuşadası'nda eğlence yerleri kapılarını açıyor

Kuşadası’nda turizm sezonunun başlaması ve yazın kendini iyice hissettirmesiyle birlikte yazlık eğlence yerleri de kapılarını açmaya başladı.

Kuşadası’nda 12 yıldır hizmet veren ve Ege Bölgesi’nin eğlence klasiği haline gelen Jade Beach Club,bünyesine İzmir gecelerinin en yenisi en eğlencelisi; Berduş Meyhane’yi de katarak, kapılarını yeni sezona açtı.
Türkiye’de club ve meyhaneyi bir arada sunan Berduşşş; farklı konsepti, birbirinden leziz seçenekler sunan menüsü, eğlence anlayışı ve özel dekorasyonu ile Izmir’den sonra Kusadasinda, Jade Beach Club bunyesinde hizmete girdi. Kesintisiz eğlenceye ilk günden başlayan Jade Beach Club-Berduş Meydana’de açılışın ardından Aslı Zen sahne oldu. Yeni sezona merha diyen Jade Beach Club sahnesinde de gecenin ilerleyen saatlerinde yeni albümü ile ses getiren, sevilen sanatçı Berkay yer aldı. Berduş Meyhanede eğlenenler, gece eğlencelerine Jade Beach Club’ta devam etti.
Her yıl oldugu gibi bu yaz da sürpriz etkinlikler ve sevilen sanatçılarla konserler planladıklarını söyleyen Tibet Özer, "Kalitelimizden ödün vermeden, yepyeni bir konseptle eğlence dolu yaza hazırız ve bu doğrultuda kapılarımızı açtık. 12. yılımız dolayısıyla çoşkumuz ve enerjimiz her zamankinden de yüksek. Herkesi güneşin ve eğlencenin merkezine bekliyoruz" dedi. Hem Jade Beach Club hem de Berdusss Meyhane icin farklı sanatçı organizasyonları hazırladıklarını belirten Tibet Özer, sezon boyunca Serdar Ortaç, Demet Akalin, Yıldız Tilbe, Hakan Altun, Serkan Kaya, Kemal Doğulu, Murat Dalkılıç, Fettah Can gibi ünlü isimlere ev sahipliği yapacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.