Kuşadası’nda heyelan

Kuşadası’nda heyelan

KUŞADASI'NDA BİR OTELDE ÇÖKME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA KALDI KUŞADASI'NDA MEYDANA GELEN HEYELAN NEDENİYLE İSTİNAT DUVARLARI YIKILAN BİR APART OTEL ÇÖKME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA KALDI

Gerçek Gazetesi
Kuşadası'nda meydana gelen heyelan nedeniyle istinat duvarları yıkılan bir apart otel, çökme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.
Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Ege Mahallesi'nde bulunan Selvi Apart Oteli'n istinat duvarları yıkıldı. İstinat duvarlarının yıkılmasıyla Tütüncüler ile Yalıkent sitelerinin arasında ve tepe noktada bulunan turistik tesis büyük bir tehlike ile karşı karşıya kaldı. Yapılan incelemede, önceki hafta içerisinde gerçekleşen yoğun yağmurların ardından etkilenen istinat duvarlarının hava güneşli olmasına rağmen çöktüğü öğrenildi.
Turizm sezonunun sonu olması nedeniyle boş olan Selvi Apart Otel, istinat duvarlarının yıkılması ile çökme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Uzmanlar, otelin zemininde yeni bir etüd çalışması yapılması gerektiği belirterek, buna göre yeni turizm sezonunda açılıp açılmamasına karar verilmesini istediler. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.