KUŞADASI’NDA KALİTENİN ADRESİ ARYA TESİSLERİ OLACAK

KUŞADASI’NDA KALİTENİN ADRESİ ARYA TESİSLERİ OLACAK

Kuşadası Belediyesi’nin öz iştiraklerinden olan Arya AŞ. tarafından işletilen turistik tesislerde şirketin öz kaynakları ile başlattığı yenileme çalışmaları kesintisiz sürüyor.

Yeni turizm sezonunda uygun fiyata çok daha kaliteli hizmet verecek olan tesisler, modern ve estetik görünümleri ile de fark yaratacak.

Arya AŞ. tarafından işletilen turistik tesislerde sürdürülen çalışmalar kapsamında Gazibeğendi, Sahil, Bülent Ecevit Parkı, Güvercinada ve Sevgi Plajı’nda yer alan tesislerin elektrik, su ve kanalizasyon alt yapıları ile mutfak, depo ve oturma alanları bütünüyle yenilenecek. Yenileme çalışmalarının ardından dekore edilerek modern ve estetik bir görünüme kavuşturulacak olan tesisler, geçmişte olduğu gibi yeni sezonda da Arya AŞ. tarafından işletilecek. Kuşadalılara ve ziyaretçilere uygun fiyata çok daha kaliteli hizmet vermeyi sürdürecek olan tesisler, kentin yeni cazibe merkezleri arasında yer alacak.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, yeniden yapılandırılarak finansal anlamda istikralı bir yapıya kavuşturulan Arya AŞ. tarafından işletilen tesislerin yeni sezona bütünüyle yenilenmiş olarak gireceğini belirterek “Pandemi nedeniyle kafe ve restoranların kapalı olduğu bu süreci değerlendirerek tesislerimizi hemşehrilerimiz ve ziyaretçilerimiz için çok daha kaliteli ve konforlu bir hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tıpkı caddelerimiz, sokaklarımız, parklarımız, meydanlarımız gibi Belediyemizin öz iştiraklerinden olan Arya AŞ. tarafından işletilen tesislerimiz de modern bir turizm kentine yakışacak sağlıklı bir alt yapıya ve estetik bir görünüme kavuşacak” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.