Kuşadası'nda kamyon motosikletin üzerine devrildi; 1 ölü, 3 yaralı

Kuşadası'nda kamyon motosikletin üzerine devrildi; 1 ölü, 3 yaralı

Kuşadası'nda kamyon motosikletin üzerine devrildi; 1 ölü, 3 yaralı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde kırmızı ışıkta geçen bir kamyonun motosikletlerin üzerine devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Kuşadası’nda çevre yolunda meydana gelen trafik kazasında Selçuk istikametin gelen balık yüklü bir soğuk hava kamyonu Tütüncüler Kavşağı’nda kırmızı ışıkta geçmesi sonucu bir motosiklete çarptı. Ardından kamyon sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kamyon yandaki motosikletlerin üzerine devrildi. Kazada, bir motosiklet kamyonun altında kalırken, 2 motosiklet de çarpmanın etkisiyle savruldu. Kuşadası çevre yolunun trafiğe kapandığı kazanda kamyonun altında kalan motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken, kişi de ağır şekilde yaralanarak, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Kazanın ardından kimliği henüz belirlenemeyen kamyon sürücü olay yerinden kaçtı. Kazanın ardından kurtarma çalışmaları sırasında çekicinin halatının kopması sonucu bir tehlike daha yaşandı. Kuşadası çevre yolu Tütüncüler kavşağı bölümü kaza nedeniyle yaklaşık 2 saat trafiğe kapandı

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.