Kuşadası'nda kros rüzgarı esti

Kuşadası'nda kros rüzgarı esti

Kuşadası'nda kros rüzgarı esti

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen Kros Gençler ve Yıldızlar Grup Birincili Yarışları büyük çekişmeye sahne oldu.
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen ve Kuşadası Belediyesinin katkılarıyla gerçekleştirilen, 2015 - 2016 eğitim öğretim yılı Kros Gençler ve Yıldızlar Grup Birincili Yarışları Kuşadası Ada Göl Parkurunda yapıldı. Grup birinciliği yarışlarına 20 ilden yaklaşık 500 sporcu katıldı. Zorlu geçen müsabakalarda takımlar ve ferdi sporcular finale çıkabilmek için ter döktü.
Doğayla iç içe olan Ada Göl Kros Parkuru’nda, Yıldız Kızlar 2000m, Yıldız Erkekler ve Genç Kızlar 3000m, Genç Erkekler ise 5000m koştu. Yarışlar neticesinde takımlarda ilk 3’e giren okullar ve ferdilerde ilk 4’e giren sporcular Adana ilinde yapılacak olan Kros Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, derece elde eden takımlara kupa, sporculara madalya ve başarı belgesi takdim edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.