KUŞADASI’NDA MELEK MOSSO RÜZGARI

KUŞADASI’NDA MELEK MOSSO RÜZGARI

Ünlü şarkıcı Melek Mosso Kuşadası’nın cazibe merkezi Balıkçılar Meydanı’nda muhteşem bir konser verdi.

Kuşadası Belediyesi tarafından her Çarşamba gecesi Balıkçılar Meydanı’nda düzenlenen konserlerin sonuncusunda ünlü şarkıcı Melek Mosso sahne aldı. Mosso ve orkestrası seslendirdikleri bir birinden güzel şarkılarla Kuşadalı hayranlarına muhteşem bir gece yaşattı. Konsere çok sayıda vatandaşla beraber Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Belediye Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri de katıldı. Ünlü şarkıcı Mosso’nun canlı performansı Balıkçılar Meydanı’nı dolduran müzik severler tarafından ayakta alkışlandı.

“TÜRKİYE’NİN EN GÜÇLÜ SESLERİNDEN”

Konser sonunda ünlü şarkıcı Melek Mosso’ya teşekkür plaketi veren Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “Sevgili Melek Mosso’yu Kuşadası’nda ağırlıyor olmaktan dolayı büyük bir mutluluk yaşıyoruz.  Türkiye’nin en güçlü seslerinden biri olan Melek Mosso severek dinlediğim bir sanatçı. Bugün kendisini 24’üncüsünü düzenlediğimiz Altın Güvercin Beste Yarışması’na katılmak üzere ülkemizin dört bir yanından kentimize gelen çok sayıda misafirimiz de  dinliyor. Değerli sanatçımıza bizlere böyle güzel bir gece yaşattığı için çok teşekkür ederim” dedi.

“İLK ÖNEMLİ SAHNEMİ KUŞADASI’NDA ALDIM”

Ünlü şarkıcı Melek Mosso ise “Kuşadası’nın bende ayrı bir önemi var. Bundan üç sene önce İlk önemli sahnemi Kuşadası Gençlik Festivali’nde almıştım. Buraya her geldiğimde o anımı hatırlarım. Böyle güzel bir gecede beni sizlerle buluşturan Kuşadası Belediyesi’ne ve değerli başkanı Ömer Günel’e çok teşekkür ederim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.