Kuşadası’nda oteller yılbaşına hazırlanıyor

Kuşadası’nda oteller yılbaşına hazırlanıyor

Kuşadası’nda oteller yılbaşına hazırlanıyor

Gerçek Gazetesi
Yılbaşına sayılı günler kala, turistik işletmelerin hazırladığı özel yılbaşı programları da birbiriyle yarışmaya başladı. Kuşadası'nda 5 yıldızlı otellerin yılbaşı programlarında zengin mönüler ve ünlü sanatçılar yer alırken, yeni yıla restoran veya barlarda girmek isteyenler için de farklı alternatifler mevcut.
Özellikle oteller kıyasıya bir rekabete girmiş durumda. 3 geceye de kadar konaklamalı paket programlar hazırlayan oteller, yılbaşı balolarını da ayrı şekilde müşterilerine sunuyor. Oteller ayrıca, ödemede kredi kartına taksit olanakları ve gruplara özel indirimler sunarak müşteri çekmeye çalışıyor. Gazetelere verilen ilanlar da müşteri kazanmanın bir diğer yolu olarak gözüküyor. Fiyatlar ise oldukça büyük farklılıklar gösteriyor.
Fulden Uras ve Ümit Sayın'ın sahne alacağı Adakule Otel'de yılbaşı tatili 2 gecelik paketlerde geceliği 149 YTL, 3 gecelik paketlerde ise geceliği 109 YTL'den satılırken, Tan ile Murat Dalkılıç'ın sahne alacağı Onura Otel'de ise sadece yılbaşı balosu 99 YTL'den müşteriye sunuluyor. Kuşadası'ndaki Pine Bay Club, Korumar Otel, Fantasia Otel, Charisma Otel, Atınç Otel ve Sürmeli Efes Otel gibi 4 ve 5 yıldızlı turistik tesislerde ise yılbaşı balosu fiyatları 1 gece konaklamalı olarak 100 YTL ile 229 YTL arasında değişiyor.
Oteller, tatile Cuma akşamından itibaren çıkmayı planlayanlar için hafta sonunu içine alan farklı paket alternatifleri de sunuyor.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.