Kuşadası’nda puzzle sergisi açıldı

Kuşadası’nda puzzle sergisi açıldı

Kuşadası’nda ilk puzzle sergisi 76 yaşındaki A. Rafet Mülazımoğlu tarafından açıldı

Gerçek Gazetesi
Kuşadası'nda ilk defa gerçekleştirilen puzzle sergisi açıldı. İki hafta açık kalacak olan sergi Kuşadası'nda yaşayanlar tarafından büyük ilgi görüyor.
Kuşadası İlçe Halk Kütüphanesinde açılan ilk puzzle sergisi Kuşadası'nda yaşayan vatandaşlar ve çocuklar tarafından büyük ilgi görüyor. Sergi sahibi 76 yaşındaki A.Rafet Mülazımoğlu sergisini gezmeye gelen çocuklarla da puzzle yapmayı ihmal etmiyor. Emekli olduktan ve 20 yıl Kuşadası'nda esnaşık yaptıktan sonra puzzle oyununa merak sararak 2007 yılından itibaren puzzle oyunlarını birleştirmeye başlayan Mülazımoğlu iki yılın sonunda 500-1000 1500 ve 2000 parçadan oluşan 36 puzzle ile Kuşadası'nda bir ilk olan puzzle sergisini açtı.
Kuşadası'nda ilk puzzle sergisini açan ve serginin 25 Mayıs tarihine kadar açık kalacağını belirten A.Rafet Mülazımoğlu, "Emekliliğin ardından bu puzzle oyununa merak sardım ve 2007 yılından itibaren puzzle ile uğraşıyorum. Emekli olduktan sonra kahvehanelere gitmek yerini evde oturarak puzzle yapmayı tercih ettim. Yaptığım puzzle oyunları 500-100-1500 ve 2000 parçadan oluşuyor. Bu puzzle oyunlarını yurt dışında bulunan kızlarıma aldırtıyorum. Puzzle oyununu büyüklüğüne göre tamamlayabiliyorum, tamamladığım en büyük puzzle 2000 parçadan oluşuyor bu puzzle oyununu üç ayda bitirdim. Zaman zaman sıkıntılı anlar yaşasam da buna rağmen sabrederek puzzle oyunlarını tamamlamaya çalıştım. Ancak tek problemim puzzle oyunundaki parçaların eksik gelmesi kimi puzzle oyunlarım tamamlanamamıştır bunun tek nedeni kutu içerisinden puzzle parçalarının eksik çıkması tüm emekli arkadaşları puzzle oyununu tavsiye ediyorum. Çünkü hem zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaklar hem de yaşamın stresinden kurtulacaklar. Puzzle insana yaşamın sıkıntılarını unutturuyor."dedi. Mülazımoğlu son olarak, her başarılı erkeğin arkasında bir bayanın olduğunu belirterek "Her başarılı erkeğin arkasında bir bayan olduğu gibi benim arkamda da 39 yıllık hayat arkadaşım Saliha Mülazımoğlu var. Kendisine de yardımlarından dolayı teşekkür etti.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.