Kuşadası’nda Serdar Ortaç izdihamı

Kuşadası’nda Serdar Ortaç izdihamı

Kuşadası’nda Serdar Ortaç izdihamı

Gerçek Gazetesi
Kuşadası"ndaki yıldız yağmuru Serdar Ortaç ile devam etti. Ünlü Pop Sanatçısı Serdar Ortaç, verdi€i konserle adeta Kuşadası"nı sallarken, hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı.
Kuşadası Jade Beach Club"da sahne alan ünlü sanatçının 7 bine yakın hayranı konsere girebilmek için uzun kuyruklar oluşturup, izdihama yol açarken, Kuşadası bu yılın en kalabalık konserine sahne oldu.
Kuşadası Jade Beac Club"da sahne alan Türk Pop Müziği"nin ünlü ismi, hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaşırken, söylediği şarkıların yanı sıra, sahnedeki başarılı performansıyla da dikkat çekti. Özellikle genç kızlar ve bayanlar erken saatlerde Jade Beach Club"ın yolunu tuttu. Konser saati yaklaştıkça ise yoğun araç trafiği nedeniyle Kuşadası Yılancı Burnu"ndan Kadınlar Denizi"ne giden yol zaman zaman trafiğe kapandı. Serdar Ortaç hayranları, konser alanına girebilmek için de giriş kapısında uzun kuyruklar oluşturdu.
Jade Beach Club"da saat 01.00"de sahne alan ünlü sanatçıya hayranları büyük ilgi gösterdi.
Binlerce Serdar Ortaç hayranları, konser alanını tıka basa doldururken, hemen hemen tüm şarkılarında sanatçıya eşlik etti. 2,5 saati aşkın süre sahnede kalan Serdar Ortaç, eski ve yeni şarkıları ile başka sanatçılara verdiği bestelerini de seslendirdi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.