Kuşadası'nda toprak kayması vatandaşı elektriksiz bıraktı

Kuşadası'nda toprak kayması vatandaşı elektriksiz bıraktı

Kuşadası'nda toprak kayması vatandaşı elektriksiz bıraktı

Kuşadası ilçesi Değirmendere Mahallesi’ndeki asfalt yolda yaşanan toprak kayması hem sürücüleri hem de mahalleliyi zor durumda bıraktı.
Aydın’ın Kuşadası ilçesi Değirmendere Mahallesi Ahmet Pınar Caddesi’ni Kirazlı yoluna bağlayan yolda 15 gün önce meydana gelen toprak kayması nedeni ile oluşan göçük sürücüler için kazaya davetiye çıkartıyor. Aynı zamanda da yol kenarında bulunan elektrik direklerinin devrilme olasılığı nedeniyle AYDEM tarafından kesilen elektrikler yüzünden mahallenin bir bölümü elektriksiz günler geçiriyor.
Değirmendere Mahalle Muhtarı İsmail Atal, toprak kayması yaşanan yolun Aydın Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanında olduğunu ifade ederek, "Toprak kayması elektrik direklerini olumsuz etkilediği için birçok aile kış ortasında elektriksiz günler geçirip mağdur kalmıştır. Yetkililer sorunun giderilmesi İle ilgili gerekli çalışmaların yapılacağını belirttiler. Ancak şu ana kadar yolun tamiri ile ilgili herhangi bir işlem yapılmadı. Yol kenarındaki elektrik direklerinin devrilme olasılığı nedeniyle AYDEM yetkilileri elektrikleri kesti. Kış ortasında birçok aile elektriksiz kaldı. 15 gündür mahallemizin bir kısmı ve narenciye bahçelerinde sulama amaçlı kullanılan elektriğimizin olmayışı halkımızı mağdur etti" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.