KUŞADASI'NDA YAŞAM

KUŞADASI'NDA YAŞAM

KUŞADASI'NDA YAŞAMI OLUMSUZ YÖNDE ETKİLEYEN SAĞANAK YAĞIŞ VE FIRTINA YÜZÜNDEN KUŞADASI LİMANI'NDAN KALKIŞ SAATİNİ BİR GÜN ERTELEDİ

Kuşadası'nda yaşamı olumsuz yönde etkileyen sağanak yağış ve fırtına yüzünden bir turist gemisi, Kuşadası Limanı'ndan kalkış saatini bir gün erteledi. Söz konusu gemi ayrıca Bodrum turunu da iptal etti.
Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde Kuşadası Limanı'na yanaşan Seabourn Spirit isimli turist gemisinden inen çoğunluğu Amerikalı turistler otobüslerle Efes ve Meryemana turunu yaptıktan sonra gemiye döndü. Ancak, akşam saatlerinde Kuşadası'nda şiddetini artıran sağanak yağmur yüzünden Kuşadası'nı zorlukla tamamlayan turistler, yağmur altında gemiye döndü. Turistlerin bir kısmı ismi ise sağanak yağmur nedeniyle gemiden hiç inmedi. Sağanak yağmurla birlikte Kuşadası Körfezi'nde de fırtınanın etkili
olmasıyla Seabourn Spirit isimli turist gemisinin kaptanı Kuşadası Limanı'ndan kalkış saatini bir gün erteledi. Gece Kuşadası Limanı'ndan ayrılması gereken gemi, yarın akşam saatlerinde demir alacak.
Bu arada, Kuşadası'ndan Bodrum'a gitmesi gereken Seabourn Spirit isimli turist gemisi, fırtına yüzünden Kuşadası Limanı'ndan kalkışını bir gün erteleyince Bodrum turunu da iptal etmek zorunda kaldı. Turist gemisi Bodrum'a uğramadan Akdeniz turuna devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.