Kuşadası'nda yol ve kaldırım çalışmaları sürüyor

Kuşadası'nda yol ve kaldırım çalışmaları sürüyor

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt ve parke çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Son iki ayda Kuşadası genelinde 50 bin metrekare parke taşı döşeyen Fen İşleri Müdürlüğü, Camiatik Mahallesi ile Kese Dağı Atatürk heykeli arasındaki alana parke döşemeye hazırlanıyor.
Kuşadası Belediyesi, Kese Dağı mesire alanını ziyaretçiler için daha elverişli bir hale getirmek amacıyla çalışıyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan ihalenin sonuçlanmasının ardından Eski Salı Pazarı olarak bilinen Camiatik Mahallesi ile Kese Dağı Atatürk Heykeli arasında kalan alana parke taşı döşenecek. Kuşadası Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından önümüzdeki günlerde tamamlanacak olan çalışmalar sonucunda ziyaretçilerin mesire alanına ulaşımı kolaylaşacak.
Parke yapımını sürdüren Kuşadası Belediyesi bir yandan da asfalt döküm çalışmalarına başladı. Asfalt ihalesinin sonuçlanması ile birlikte ilçe genelinde 250 bin metrekare asfalt dökülecek. İlçe genelinde yapılacak çalışmalar ile öncelikli olarak aciliyet gösteren bölgeler asfalt ile kaplanacak.
Öte yandan Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İkiçeşmelik Mahallesi’nde bulunan Kitaş Sitesi ile Kuşadası çevre yolu arasındaki geçişe yaya merdiveni ve engelli rampası yapıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.