Kuşadası'nda yol yapım ve asfaltlama çalışmaları sürüyor

Kuşadası'nda yol yapım ve asfaltlama çalışmaları sürüyor

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Belediyesi’nin sorumluluk alanı içerisinde bulunan alanlardaki yol ve inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde sürdürülen asfalt, parke ve yol çalışmalarını denetleyen Başkan Kayalı, ilçe genelinde yol yapım seferberliği başlattıklarını belirtti. Başkan Kayalı, Kuşadası Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü tarafından tamamlanmış ve devam etmekte olan çalışmaları tek tek dolaşarak Fen İşleri Müdürü Serkan Gültaşlı’dan bilgi aldı. Camiatik, Kadınlar Denizi, İkiçeşmelik ve Hacıfeyzullah mahallerindeki yol yapım çalışmalarını inceleyen Kayalı, bu bölgelerde yer alan ve yıllardır hizmet görmeyen cadde ve sokaklardaki çalışmalara bir an evvel başlanmasını istedi.
Kadınlar Denizi Mahallesi 557,558, 559’uncu sokaklarda vatandaşın talepleri doğrultusunda yapılan asfalt ve bordür çalışmalarını inceleyen Başkan Kayalı, önceliğin her zaman vatandaşlardan gelen istek ve taleplere verilmesi gerektiğini söyledi. Kadınlar Denizi’nin ardından İkiçeşmelik Mahallesi sokaklarını dolaşarak mahalle sakinlerinin isteklerini dinleyen Kayalı “Uzun yıllardır ihmal edilen İkiçeşmelik Mahallesi’ndeki sokaklara bizim dönemimizde girildi. Birçok sokakta yol yapım çalışmaları tamamlanmış durumda. Yol yapım planlamalarını tamamlayarak bu konuda seferberlik başlattık. En kısa sürede ilçenin tüm sokakları hak ettiği hizmete kavuşacak" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.