Kuşadası'ndaki uyuşturucu operasyonunda 5 kişi tutuklandı

Kuşadası'ndaki uyuşturucu operasyonunda 5 kişi tutuklandı

Kuşadası'ndaki uyuşturucu operasyonunda 5 kişi tutuklandı

Kuşadası’nda polisin gerçekleştirdiği operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptıkları suçlamasıyla gözaltına alınan 5 kişi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele(KOM) Grup Amirliği ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik kapsamlı bir operasyon başlatıldı. Çok yönlü operasyon kapsamında Kuşadası’nda uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen F.D., H.T., E.K, İ.T. ve Ö.K., yapılan baskınla suçüstü ele geçirildi. Zanlıların ev ve işyerlerinde yapılan aramada ise 184.4 gram sentetik uyuşturucu, 0.66 gram esrar, dört uyuşturucu hap, bir ruhsatsız tabanca, bir tabanca şarjörü, 49 fişek, bir hassas terazi ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 3 bin 80 lira, bir miktar döviz ele geçirildi.
Gözaltına alınan zanlılar polisteki sorgulamalarının ardından Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak, Uyuşturucu Madde Kullanmak ve 6136 SKM suçlarından mahkemeye sevk edildi. 5 zanlı da çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.