Kuşadası’ndan Londra’da etkin tanıtım

Kuşadası’ndan Londra’da etkin tanıtım

Kuşadası’ndan Londra’da etkin tanıtım

Gerçek Gazetesi
Kuşadası Belediyesi"nin tanıtım atağı Londra"da da başarılı şekilde devam etti.
Göreve geldiği andan itibaren Kuşadası"nın tanıtımına büyük önem veren ve 2,5 yılı aşkın sürede Kuşadası"nın yurt içi ve yurt dışında etkin şekilde tanıtılması için büyük çaba harcayan Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün"ün başlattığı tanıtım atağı bu yıl Londra"dan start aldı. Geçtiğimiz yıl başarıyla sonuçlanan yurt dışındaki tanıtım atağının bu yılki ilk durağı İngiltere"nin başkenti Londra"da başlayan World Travel Market(WTM) Londra Turizm Fuarı oldu. Londra"da 4 gün süren fuarda Kuşadası Belediyesi tarafından Kuşadası"nın etkin şekilde tanıtımı yapıldı
Avrupa"nın en ilgi çeken turizm fuarlarından biri olan İngiltere"nin başkeni Londra"daki WTM turizm fuanı 4 gün sürdü. Kuşadası Belediyesi Meclis ve Üyesi Turizm Komisyonu Başkanı Murat Saraç tarafından temsil edilen Kuşadası Belediyesi"nin standını ilk olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı ve ardından da Aydın Valisi Kerel Al ziyaret etti. Bu arada, Kuşadası Belediyesi"nin tanıtım çalışmalarına aynı zamanda Belediye Meclis üyeleri de olan Korumar Otel Genel Müdürü Tacettin Özden ve Pine Bay Tatil Köyü sahibi Naile Göçen Çukurova ile Peninsula Turizmin sahibi Tevfik Bağcı, Diana Turizm"in sahibi Hasan Tonbul, Noa Oteller Grubu Yönetim Kurul Başkanı İlhan Açıkgöz, Sürmeli Otel Genel Müdürü Sadun Alp ve İmbat Otel ile Grand Blue Sky Genel Müdürü Emin Berk ile çok sayıda otel ve seyehat acentesi sahibi katıldı. Kuşadası"nın Londra"daki tanıtım çalışmaları sırasında ayrıca bir çok yabancı ülke yetkilileri de Kuşadası standını ziyaret etti.
Bu arada, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Londra"da Kuşadası Belediyesi ekibi tarafından yapılan tanıtım çalışmalarını değerlendirdi. Kış dönemi tanıtım çalışmalarının Londra Fuarı ile start aldığına dikkati çeken Belediye Başkanı M. Esat Altungün, “ Önceki 2,5 yılda olduğu gibi bu yılda fuarlardaki tanıtım çalışmalarımız devam ediyor. Fuarların ilk durağı olan Londra"da Kuşadası"nın tanıtımını etkin şekilde yaptık. Kuşadası Belediyesi"nin tanıtım atağı daha sonra başta başta Berlin, Utrecht, Moskova, Bükreş, Milano, Miami, Dublin, Üsküp, Minsk ve Sofya olmak üzere diğer yurtdışı fuarlar ile İzmir ve İstanbul"daki yurt içi fuarlarda da devam edecek. Kış sezonunda toplam 12 ulusla arası, 2 ulusal turizm fuarına katılacağız. Kuşadası"nın turizmden hak ettiği payı alabilmesi için 2,5 yıl önce başlattığımız tanıtım çalışmalarımızı aralıksız şekilde sürdürüyoruz” dedi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.