Kuşadası'nın en büyük alışveriş ve yaşam merkezi

Kuşadası'nın en büyük alışveriş ve yaşam merkezi

Hem alışveriş, hem eğlence hepsi bir arada Kuşadası Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde sizleri bekliyor.

Kuşadası’nda alışveriş ve yaşam kültüründe artık yeni bir sayfa açılıyor. Türkiye’nin ve dünyanın öncü markaları Kuşadası Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde. Avantajlı fiyat-marka birlikteliğine sahip ürünleriyle müşterilerinin marka, kalite ve uygun fiyat beklentilerine cevap verecek.

Kadın, erkek, çocuk, genç giyim, spor, ayakkabı & aksesuar, kozmetik ve ev kategorilerinde yerli-yabancı birçok seçkin markayı Kuşadası Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde bulabilirsiniz.

Her sezon yenilenen konseptleri ve farklı tarzlara hitap eden ürün çeşitliliğiyle Kuşadası’nda alışverişin vazgeçilmez adresi olacak.

Kuşadsı AVYM'nin amacı ilçenin doğal yapısını bozmadan çehresini değiştirecek ve Kuşadası halkına yıllarca  hizmet verecek gayrimenkul projeleri geliştirmek ve yapmaktır.

Kuşadası AVYM, alışılmışın dışında, çeşitli sosyal donatıları sayesinde çekim merkezleri olan bir alışveriş merkezidir. Açık hava AVM anlayışı, amfi tiyatro, Ege & Akdeniz mimarisi, peyzaj düzenlemeleri, çocuk oyun alanları, sosyal ve kültürel etkinlikleri ile sadece bir alışveriş merkezi değil alışveriş ve yaşam merkezi (AVYM) olacaktır.

Ayrıca Kuşadası AVM Guiness Rekorlar Kitabı'na girmiş olan Dünya'nın en büyük alışveriş sepeti ile bölgedeki ve Türkiye'deki AVM'lerden farkını şimdiden ortaya koymuş görünüyor. 

Bu muhteşem dev sepeti görmek ve keyifli alışveriş yapmanız için Kuşadası AVM sizleri bekliyor.

D15 Karayolu üzerinde Kuşadası-Söke yönüne doğru yolun sağ tarafında bulunmaktadır.
Kuşadası ilçe merkezinden Kuşadası AVM’ye ulaşım 7,3 km, 11 dakika sürmektedir.


sepet-001.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.