Kuyucaklı miniklerden büyük gösteriler

Kuyucaklı miniklerden büyük gösteriler

Kuyucaklı miniklerden büyük gösteriler


Yılmaz ÖLMEZ
Gerçek Gazetesi
Aydın'ın Kuyucak ilçesinde Merkez Ana okulu öğrencisi miniklerin hazırladığı yıl sonu ve anneler günü özel gösterisi büyük ilgi gördü.
Miniklerin büyük gösterisini Kuyucak Belediye Başkanı Ali Ulvi Akoğlu da izledi. Belediye düğün ve toplantı salonunda gerçekleşen etkinliklerine ilgi oldukça yoğundu. Öğrenci velileri gösterileri büyük ilgiyle izlerlerken bazı ailelerde çocuklarının bu özel günlerini ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf çekip, görüntü elde etti.
Merkez Ana okulu müdürü Adem Dündar geceye katılan tüm konuklara teşekkür ederken, öğrenci ve öğrenci velilerinin ortaklaşa hazırladıkları el işleri de gecede sergilendi. 2008-2009 eğitim-öğretim yılının son günlerinin yaşadığını ifade eden okul müdürü Dündar, "Okul öncesi eğitim kurumlarına giden çocuklar duygu ve düşüncelerini özgürce anlatır, Ana okulu öğrencileri meraklıdır, girişimcidir, araştırmacıdır, karşılaştığı problemlere çözümler üretir ve kendi kendine karar verebilir" diyerek okul öncesi eğitimin önemine dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.