Kuyucak'ta alt yapı hamlesi sürüyor

Kuyucak'ta alt yapı hamlesi sürüyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü’nün il genelinde başlattığı yoğun alt yapı programı tüm hızıyla sürüyor.

İlçelerde ve tüm mahallelerde vatandaşların altyapı ile ilgili sorunlarını çözmek için büyük çaba sarfeden ASKİ Genel Müdürlüğü çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yoğun çalışmaların sürdüğü ilçelerden Kuyucak’ta özellikle içme suyu alt yapısı konusunda büyük ilerleme kaydedildi.
Kuyucak’ta süren büyük ölçekli çalışmalardan olan ve ilçenin su sorununu önemli ölçüde çözecek Kuyucak İsale Hattı yapımı çalışmalarında sona yaklaşılıyor. Yaklaşık 9000 metre uzunluğunda olan hattın 5500 metrelik ilk etabının yenileme çalışmaları dâhilinde son dokunuşlar gerçekleşiyor. Yapılan çalışma ile sorun çıkaran hat önemli ölçüde yenilendi. Ekiplerin özverili çalışmaları sonucunda çalışmalar kısa sürede tamamlanacak.
ATATÜRK CADDESİ’NDE İÇME SUYU ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
Kuyucak Atatürk Caddesi’nde çalışmaları kısa bir zaman önce tamamlanan içme suyu hat çalışması ile bir sorun daha başarıyla çözüme ulaştırıldı. 7200 metre uzunluğunda şebeke hattı program dâhilinde hızlıca yenilendi.
Su sorunu yaşayan ve taleplerini ASKİ’ye ileten Başaran Mahallesi Küme Evler mevkisine 250 metre şebeke ilave hattı çalışması yapılarak su verildi. Sıcak havaya ve olumsuz zemin şartlarına rağmen özverili çalışmayı sürdüren ekipler mevkiye su vermeyi başardı.
YAĞMUR SUYU ÇİLESİ SONA ERECEK
İçmesuyu çalışmalarının yanısıra yağmursuyu çalışmaları da sürdüren ASKİ ekipleri ilçenin yağmursuyu sorunu yaşanan noktalarında çalışmalarını sürdürüyor. Yunus Emre Caddesi’nde 300 metre yağmursuyu hat çalışması gerçekleştiren ekipler ızgaraların yapımıyla çalışmaları tamamladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.